Ryzen işlemci nasıl sökülür?

• Konuyu başlatan dutyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 8.629

dutyd

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Yeni işlemci aldım, Ryzen 5 3600, ve anakartta olan Ryzen 3 3100'ü nasıl çıkarabilirim? birkaç video izledim ama doğru mu bilmiyorum ve bu işlemciyi çıkardıktan sonra yerine Ryzen 5 3600 takacağım. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, size en iyi şekilde video yardımcı olabilir. Dikkatli şekilde söküp takabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam. CPU fan kablosunuda çıkartıcaksınız. Ne olur ne olmaz PSU'yu kapatmayı unutmayın.

Tamam fanı söktük CPU'yu yerinden çıkardık eski CPU güç kablosunu çıkardım yerine yenilerini taktım aynı şekilde CPU fan kablosunuda taktım başka bir şey yok sanırım.
Yani kablolama açısından biye yok galiba CPU fan hariç.

Tamam fanı söktük CPU'yu yerinden çıkardık eski CPU güç kablosunu çıkardım yerine yenilerini taktım aynı şekilde CPU fan kablosunuda taktım başka bir şey yok sanırım.
Yani kablolama açısından biye yok galiba CPU fan hariç.
Evet hocam bu kadar. @Yener K. hocamın attığı videoyuda izleyebilirsiniz.

@dutyd, termal macunu nasıl sürdünüz mü? Soğutucu ile gelenin durumu nasıl? Yeni işlemciniz hayırlı olsun bu arada. Soğutucu vidalarını çok sıkmayın. Durduğu yerde bırakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı