F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 18 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. İşlemciyi satacağım, fanı söktüm çentiği kaldırdım fakat işlemci gelmiyor fazla zorlamak istemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. İşlemciyi satacağım, fanı söktüm çentiği kaldırdım fakat işlemci gelmiyor fazla zorlamak istemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Mayıs 2022 #2 Çek, zamanla iyice oturmuştur. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Mayıs 2022 #3 Çentiği iyice kaldırdıysan anakartı ters çevirdiğinde düşer. Artı 0 Eksi
KS KS F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 18 Mayıs 2022 #4 ItsAllGoodman dedi: Çentiği iyice kaldırdıysan anakartı ters çevirdiğinde düşer. Genişletmek için tıkla... Anakart kasaya montajlı. Berkay Davas dedi: Çek, zamanla iyice oturmuştur. Genişletmek için tıkla... Çok fazla zorlamak istemiyorum, pinlere zarar veririm diye korkuyorum. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Çentiği iyice kaldırdıysan anakartı ters çevirdiğinde düşer. Genişletmek için tıkla... Anakart kasaya montajlı. Berkay Davas dedi: Çek, zamanla iyice oturmuştur. Genişletmek için tıkla... Çok fazla zorlamak istemiyorum, pinlere zarar veririm diye korkuyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Mayıs 2022 #5 furkansama dedi: Anakart kasaya montajlı. Çok fazla zorlamak istemiyorum, pinlere zarar veririm diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman kasayı ters çevir. Elini işlemci soketinin hemen üzerinse tutarak yavaş yavaş yatır. Artı 0 Eksi
furkansama dedi: Anakart kasaya montajlı. Çok fazla zorlamak istemiyorum, pinlere zarar veririm diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman kasayı ters çevir. Elini işlemci soketinin hemen üzerinse tutarak yavaş yavaş yatır.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #6 furkansama dedi: Anakart kasaya montajlı. Çok fazla zorlamak istemiyorum, pinlere zarar veririm diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun olmayacaksa kasayı ufaktan yatırabilirsiniz sanırım. Artı 0 Eksi
furkansama dedi: Anakart kasaya montajlı. Çok fazla zorlamak istemiyorum, pinlere zarar veririm diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun olmayacaksa kasayı ufaktan yatırabilirsiniz sanırım.
KS KS F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 18 Mayıs 2022 #7 Kasayı tamamen ters çevirdim yine de gelmiyor. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Mayıs 2022 #8 furkansama dedi: Kasayı tamamen ters çevirdim yine de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare yavaş yavaş zorlamak. Artı 0 Eksi
furkansama dedi: Kasayı tamamen ters çevirdim yine de gelmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare yavaş yavaş zorlamak.
KS KS F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 18 Mayıs 2022 #9 Çentik bu şekilde. Daha fazla kalmıyor dimi? Dosya Ekleri 20220518_212851.jpg 118,5 KB · Görüntüleme: 90 Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Mayıs 2022 #10 furkansama dedi: Çentik bu şekilde. Daha fazla kalmıyor dimi? Genişletmek için tıkla... Kalkması lazım. Bende 90 derece oluyor. Biraz daha zorla çentiği. Artı 1 Eksi
furkansama dedi: Çentik bu şekilde. Daha fazla kalmıyor dimi? Genişletmek için tıkla... Kalkması lazım. Bende 90 derece oluyor. Biraz daha zorla çentiği.