Ryzen islemci sahte olabilir mi?

Macunu temizledim ama o iz cikmadi. Ürün bu yuzden bozuk degildir diye dusunuyorum. Yani pinlerini kirmayip, egip bukmedikten sonra islemciyi ben bozamam herhalde diye dusunuyorum. Umarim sıkıntı cikarmazlar.

@Marix aktif 5600 ile calisan PC'de de test ettik. Ayni sekilde isik yakti.

Dediğim gibi CPU LED yakan işlemcilerin çoğunda tek RAM ile görüntü aldık, 5600 ile aktif çalışan sistemde de aynı şey olabilir, işlemci değiştiğinde BIOS sıfırlanır.

İşlemci arızalı olabilir o ayrı bir konu.

Dediğim gibi CPU LED yakan işlemcilerin çoğunda tek RAM ile görüntü aldık, 5600 ile aktif çalışan sistemde de aynı şey olabilir, işlemci değiştiğinde BIOS sıfırlanır.

İşlemci arızalı olabilir o ayrı bir konu.

Teşekkür ederim bilgi icin. Peki tek RAM'le goruntu alindiginda 2. RAM ne oluyor?

Bir de denedigimiz B550'e kendi 5600'unu geri taktigimizda o calisti. Yine tek RAM istemez miydi?

Mantıklı düşünürsek, o sistemde çalışması gerekiyor evet, ama bu donanımları anlamak zor, soğutucuyu aşırı sıktığınızda bile görüntü vermeyebiliyor, DRAM veya CPU LED yakabiliyor.

Bu tek RAM aternatif bir çözüm, ben kendi sistemimde 2600'den 5600'e geçtim 2 RAM ile direk görüntü verdi, tabii güncel BIOS ile.

bence yuzde 90 urun arizali hocam..ya da sahte :) seri numaralarini koyuncuda arattim sonuc da alamadim. umarim geri iadede sorun yasatip hakem heyetleri ile ugrastirmazlar. yeni islemci alayim en iyisi.

Bence yuzde 90 ürün arizali hocam. Ya da sahte :) seri numaralarini koyuncuda arattim sonuç da alamadim. Umarim iadede sorun yasatip hakem heyetleri ile ugrastirmazlar. Yeni islemci alayim en iyisi.

Arızalı olabilir ama sahteye benzemiyor, umarım iade işi kısa zamanda sonuçlanır.

Peki hocam konuyla alakasiz olacak ama 5600'den memnun musun? Yerine keske sunu alsaydim dedigin bir CPU var mi? Simdi ben de tekrar 5600 almaya gidiyorum.

5800x3D alamıyorsanız oyun için alabileceğiniz en iyi fiyat performans işlemci, gayet güçlü ben memnunum.

konudan alakasız ama cpu soğutucunun o kadar baskı yapması saçma, fazla sıkmayın derim

hem bir işlemcinin sahte olma ihtimali neredeyse sıfırdır. CPUz den net öğrenilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı