Y ygtzmn Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #21 Merhaba, iade icin gonderdigim ürün teslim edilemedi olarak gorunmekte. Dagitim subesinde beklemekte. Bu durumda ne yapmaliyim, bir suistimal olabilir mi 14 gunu gecirmek icin?
Merhaba, iade icin gonderdigim ürün teslim edilemedi olarak gorunmekte. Dagitim subesinde beklemekte. Bu durumda ne yapmaliyim, bir suistimal olabilir mi 14 gunu gecirmek icin?
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.837 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #22 @Mranon Mranon dedi: Konudan alakasız ama CPU soğutucunun o kadar baskı yapması saçma, fazla sıkmayın derim Hem bir işlemcinin sahte olma ihtimali neredeyse sıfırdır. CPU-Z'den net öğrenilebilir. Genişletmek için tıkla... CPU-Z'den nasıl öğreniliyor hocam.
@Mranon Mranon dedi: Konudan alakasız ama CPU soğutucunun o kadar baskı yapması saçma, fazla sıkmayın derim Hem bir işlemcinin sahte olma ihtimali neredeyse sıfırdır. CPU-Z'den net öğrenilebilir. Genişletmek için tıkla... CPU-Z'den nasıl öğreniliyor hocam.
Mranon Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #23 Sleipnir dedi: @Mranon CPU-Z'den nasıl öğreniliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Işlemcinin tüm özellikleri orada yazar, hızı, onbellegi modeli, wat değerleri, aldığınızda ürünün özellikleri ye gerçek veriler le karsilastirin. sahte işlemci ise genelde cpu z bir uyarısı verir.
Sleipnir dedi: @Mranon CPU-Z'den nasıl öğreniliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Işlemcinin tüm özellikleri orada yazar, hızı, onbellegi modeli, wat değerleri, aldığınızda ürünün özellikleri ye gerçek veriler le karsilastirin. sahte işlemci ise genelde cpu z bir uyarısı verir.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.837 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #24 Mranon dedi: Işlemcinin tüm özellikleri orada yazar, hızı, onbellegi modeli, wat değerleri, aldığınızda ürünün özellikleri ye gerçek veriler le karsilastirin. sahte işlemci ise genelde cpu z bir uyarısı verir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bazılarını ismini bile değiştirebildiği için merak etmiştim.
Mranon dedi: Işlemcinin tüm özellikleri orada yazar, hızı, onbellegi modeli, wat değerleri, aldığınızda ürünün özellikleri ye gerçek veriler le karsilastirin. sahte işlemci ise genelde cpu z bir uyarısı verir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bazılarını ismini bile değiştirebildiği için merak etmiştim.