Ryzen İşlemci Sorunları

TheMatrixHasYou

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı kullanıcıların yazdıklarına baktım. Ryzen işlemci kullanan arkadaşlardan bazıları acayip takılma, GPU kullanımı düşmesi gibi sorunlar yaşamışlar. Ryzen işlemci kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi? Durum nedir ?

Gigabyte anakart alacağım ben, araştırmalarım da 3000MHz için galiba 2933 yapabiliyor, bu 67lik fark sizinki gibi teşkil eder mi?

Recep Baltaş'ın bir konuya attığı mesajda onlara bağlı kalmak zorunda olmadığımızı belirtmiş siz nasıl böyle bir kanıya vardınız ?

Arkadaşlar kullananlar takılma falan yapıyor mu oyunlarda ryzen işlemciler? Bazı arkadaşlar burnumdan getirdi yazmış.

Kimlere bağlı kalmak zorunda değiliz?

Takılma vs. yok. Eminim ki ya bilgisizlikten ya da AMD'yi kötülemek için söylenmişlerdir. Ryzen çok ısınıyor demişti birisi meğer işlemci fanı takmamış.
O listeye bağlı kalmak zorunda kesinlikle değilsiniz fakat oradan kontrol edip çıktığı frekansa bakıp almak daha iyi olur.

Benim kankim Amd işlemci kullanıyordu. Bugün onun eve gittik. İslemcinin üzerinde mangal filan yaptık. Tabi işlemci Athlon. Yanlış anlamayın. Sene 1980...

@ykula monitör Viewsonic mi?
Aynen, ama yazın sonuna 144hz 1Ms Gsync bir monitör çekeriz artık O zamana kadar bununla idare edeceğiz, hem ileride Twitch ile uğraşmayı düşünüyorum, çift monitör bahanesi olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…