M Mert Koyuncu Hectopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #11 Hocam gerçekten güzel bir araştırma yapmışsınız, elinize sağlık. Şahsım adına konuşuyorum sayenizde bilgi sahibi olduk. Teşekkürler.
Hocam gerçekten güzel bir araştırma yapmışsınız, elinize sağlık. Şahsım adına konuşuyorum sayenizde bilgi sahibi olduk. Teşekkürler.
titndx Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 415 14 Ocak 2021 #12 Mert Koyuncu dedi: Hocam gerçekten güzel bir araştırma yapmışsınız, elinize sağlık. Şahsım adına konuşuyorum sayenizde bilgi sahibi olduk. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Bazı insanlar olaylara at gözlüğüyle bakabiliyor. Herkes kendi bildiğini doğru sanıp, yeni bilgiye kapatıyor kendini maalesef. Yukarıda boş boş yanıt verenler şimdi ortalıkta yoklar.
Mert Koyuncu dedi: Hocam gerçekten güzel bir araştırma yapmışsınız, elinize sağlık. Şahsım adına konuşuyorum sayenizde bilgi sahibi olduk. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Bazı insanlar olaylara at gözlüğüyle bakabiliyor. Herkes kendi bildiğini doğru sanıp, yeni bilgiye kapatıyor kendini maalesef. Yukarıda boş boş yanıt verenler şimdi ortalıkta yoklar.
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 14 Ocak 2021 #13 E o zaman sıvı azot yerine benzin kullanırız artık. (!)
titndx Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 415 14 Ocak 2021 #14 288313 dedi: E o zaman sıvı azot yerine benzin kullanırız artık. Genişletmek için tıkla... Bu yazılardan bunları mı çıkardınız gerçekten? Tebrik ederim.
288313 dedi: E o zaman sıvı azot yerine benzin kullanırız artık. Genişletmek için tıkla... Bu yazılardan bunları mı çıkardınız gerçekten? Tebrik ederim.
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 14 Ocak 2021 #15 titndx dedi: Bu yazılardan bunları mı çıkardınız gerçekten? Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Pardon ''(!)'' koymayı unutmuşum hocam.
titndx dedi: Bu yazılardan bunları mı çıkardınız gerçekten? Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Pardon ''(!)'' koymayı unutmuşum hocam.