Ryzen işlemciler sorunlu mu?

Kubilay17

Hectopat
Daha fazla  
Ben masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum ve masaüstü sistem tavsiyeleri ekim ayının üst seviye oyun F/P başlığı altındaki bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Ryzen işlemciler ile ilgili birkaç yerde bazı sorunlar olduğunu okudum ve kaygılandım. Bilgisayarlar parçalarından iyi anlamıyorum. Eğer aranızda beni aydınlatacak ve kaygılarımın haklı/haksız olduğu yönünde bilgi verebilecek arkadaşlar varsa ve yazarsa cidden çok sevinirim, teşekkürler.

Ben de R3 sistem kuracağım, senin sistem özelliklerini söyleyebilir misin, pek anlamıyorum sistem toplamdan yardıma ihtiyacım var o yüzden.
Tabii ki.
R3 1300X
Asus Prime B350M-A Anakart
Asus GTX 1050 2 GB
2 x 4 GB Hyperx Fury RAM 2666MHZ
Cooler Master 500W 80+ PSU
Dark G-Storm Kasa.

Sen yüksek grafikli oyun oynayacaksan işlemciyi R3 1200 yapıp ekran kartını 1050 Ti yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte'ın X370 Gaming K5 mi MSI x370 Gaming pro mu tavsiye edersiniz? Görünüş olarak Gigabyte önde ama performans olarak hangisi iyidir acaba?

Bu fiyata GTX 1060 toplayanlar var.
Ne kadara topladığımı bilmiyorsun. Her bir parçasını özel indirimlerden satın alarak topladım. Kaldı ki benim bileşenlerimin en pahalı seçeneklerini bile toplasan GTX 1060'lı sistem fiyatına denk gelmez.

Uzun ömürlü güncellemeye açık bir sistem olması için özen gösterdim kendi maddi olanaklarım çerçevesinde. Yaptığın yorumu çok yersiz, art niyetli ve trolce buldum o yüzden rapor ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…