Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 5 Ağustos 2020 #1 Sistem aldım ve sadece ses, LAN ve ekran kartı Driver'lerini kurdum. Ryzen Master kurmak istiyorum öncesinde yapmam gereken bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2020
Sistem aldım ve sadece ses, LAN ve ekran kartı Driver'lerini kurdum. Ryzen Master kurmak istiyorum öncesinde yapmam gereken bir şey var mı?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 5 Ağustos 2020 #2 Windows güncellemesi bahsettiğiniz güncellemeri otomatik yapıyor zaten. Önceden yapılması gerek bir şey yok. Artı 0 Eksi
Windows güncellemesi bahsettiğiniz güncellemeri otomatik yapıyor zaten. Önceden yapılması gerek bir şey yok.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 5 Ağustos 2020 #3 Ryzen Master kurup napıcaksın? Gerek yok ona. Chipset sürücüsünü unutma. Artı 0 Eksi
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 5 Ağustos 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ryzen Master kurup napıcaksın? Gerek yok ona. Chipset sürücüsünü unutma. Genişletmek için tıkla... OC yapılıyor. Eski 1600 ile 3.80 yaptım. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ryzen Master kurup napıcaksın? Gerek yok ona. Chipset sürücüsünü unutma. Genişletmek için tıkla... OC yapılıyor. Eski 1600 ile 3.80 yaptım.
KS KS Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 5 Ağustos 2020 #5 Monolova dedi: OC yapılıyor. Eski 1600 ile 3.80 yaptım. Genişletmek için tıkla... Bende de R5 1600 AF var. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ryzen Master kurup napıcaksın? Gerek yok ona. Chipset sürücüsünü unutma. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ayarları kurcalamktan keyif alıyorum. Artı 0 Eksi
Monolova dedi: OC yapılıyor. Eski 1600 ile 3.80 yaptım. Genişletmek için tıkla... Bende de R5 1600 AF var. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ryzen Master kurup napıcaksın? Gerek yok ona. Chipset sürücüsünü unutma. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ayarları kurcalamktan keyif alıyorum.