Ryzen mı Intel mi?

Bir çete savaşı başlattınız

(İşte geliyor 10100F Harekat, Hilal bıyıklı fanboylar bizim çocuklar.)

Son düzenleme:
Tamam da, Intel ve AMD'nin her işlemcisinin fiyat/performans oranı aynı olmayabiliyor. Kaldı ki bunu zaten markaya göre değerlendirmek pek mümkün olmaz. Kimsenin işin içinden sıyrılma çabası yok, merak eden iki markanın da ürünü belirtir. İnsanlar da bunların karşılaştırmasını yapıp bilgilerini paylaşırlar. Biz fikirlerimizi belirtiyoruz sadece, konu da bunun için açılmış değil mi zaten? Fikir paylaşımında bulunmak için.

AMD iyidir, Intel kötüdür. Diyemem!
Ama ben bu konuya benzer bir konu açmıştım o zaman ben Intel taraftarıydım ama taraftarlıkla veya fanboyluğun hiçbir şey katmadığını kendim yaşayarak öğrendim, en iyisi karşılaltırmak değil eleştirmek bence.

Tm da daha öncelerde bende böyle konu açmıştım fazla bilgimde yoktu ikilemde kalmıştım bana o sihirli sözü söyledi marka değil model e bakılmalı ulan amma gerilmiştim he.

Markaya değil modele göre yorum yapılmalı.
En doğru yorum bu. Ortalama bir işlemci parası ayırmak isteyenler için i5 10400F şu an için çok uygun duruyor. Muadili R5 3600 genellikle ek soğutucuya ihtiyaç duyuyor hem de fiyat bandı olarak çok üstte.

Intel düşük bütce dostu, AMD yüksek bütce.

Bütcenize en uygun F/P ürünü hangisiyse odur benim için.

Ülkemizde;
Para>Amd=Intel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…