Ryzen mı Intel mi?

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Forumda gezerken çoğu konuda üyelerin Ryzen serisine daha iyi dediğini gördüm. Açıklayan bulamadığım için bu konuyu açtım. Neden Ryzen serisinin daha iyi olduğu düşünülüyor?

Marka kıyaslanmaz model kıyaslanır. Biri render da daha iyidir bir diğeri oyunda ve model önemli dediğim gibi Ryzen kime göre neye göre iyi. 2 sene önce genelleme yapacak olursak evet Ryzen iyiydi şu an için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim.

Forumda gezerken çoğu konuda üyelerin Ryzen serisine daha iyi dediğini gördüm. Açıklayan bulamadığım için bu konuyu açtım. Neden Ryzen serisinin daha iyi olduğu düşünülüyor?

Modelden modele göre değişir sorunun ucu çok açık, Ryzen daha iyi diyenler genellikle önbelleğinin Intel muadillerine göre daha yüksek olduğu için diyor sanırım.

Alt-orta seviye bir ssitem toplanılıyorsa kesinlikle AMD. Çünkü performans olarak her ne kadar yakın olsalar da Intel çoğu şeye izin vermiyor. Yüksek bütçede Intel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı