Berkesuisler Decapat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 10 5 Ekim 2018 #11 boifromasgard dedi: Şu an için high çerez zaten. Bana dediyseniz ben gelecekteki (2019 ve sonrası) oyunlar için demiştim. Low-med arası oynatabilir tahminimce. Genişletmek için tıkla... Şu an için güncel oyunları high seviyesinde oynayabilirmiyim ?
boifromasgard dedi: Şu an için high çerez zaten. Bana dediyseniz ben gelecekteki (2019 ve sonrası) oyunlar için demiştim. Low-med arası oynatabilir tahminimce. Genişletmek için tıkla... Şu an için güncel oyunları high seviyesinde oynayabilirmiyim ?
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.038 Çözümler 11 Yer Aydın 5 Ekim 2018 #12 Berkesuisler dedi: Şu an için güncel oyunları high seviyesinde oynayabilirmiyim ? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız. Buradan bakın isterseniz.
Berkesuisler dedi: Şu an için güncel oyunları high seviyesinde oynayabilirmiyim ? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız. Buradan bakın isterseniz.
Berkesuisler Decapat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 10 5 Ekim 2018 #13 boifromasgard dedi: Oynarsınız. Buradan bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bunu izledim fakat işlemci ve ram farklılıkları olduğu için ölçü olarak almamıştım,tekrardan izleyeceğim
boifromasgard dedi: Oynarsınız. Buradan bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bunu izledim fakat işlemci ve ram farklılıkları olduğu için ölçü olarak almamıştım,tekrardan izleyeceğim
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.038 Çözümler 11 Yer Aydın 5 Ekim 2018 #14 Berkesuisler dedi: Bunu izledim fakat işlemci ve ram farklılıkları olduğu için ölçü olarak almamıştım,tekrardan izleyeceğim Genişletmek için tıkla... Çok fazla bir fark olmaz. Donanım Arşivi’nin kendi videosunda da testler bulunuyor zaten, bunu neden atmadıysam..
Berkesuisler dedi: Bunu izledim fakat işlemci ve ram farklılıkları olduğu için ölçü olarak almamıştım,tekrardan izleyeceğim Genişletmek için tıkla... Çok fazla bir fark olmaz. Donanım Arşivi’nin kendi videosunda da testler bulunuyor zaten, bunu neden atmadıysam..
Berkesuisler Decapat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 10 6 Ekim 2018 #15 boifromasgard dedi: Çok fazla bir fark olmaz. Donanım Arşivi’nin kendi videosunda da testler bulunuyor zaten, bunu neden atmadıysam.. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bütçemi zorlayıp 1050ti almayı düşündüm fakat aradaki fiyat farkına değicek bir performans farkı alamayacağımı düşünüyorum o yüzden fikrim değişmeden sistemi almalıyım sanırım
boifromasgard dedi: Çok fazla bir fark olmaz. Donanım Arşivi’nin kendi videosunda da testler bulunuyor zaten, bunu neden atmadıysam.. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bütçemi zorlayıp 1050ti almayı düşündüm fakat aradaki fiyat farkına değicek bir performans farkı alamayacağımı düşünüyorum o yüzden fikrim değişmeden sistemi almalıyım sanırım