Ryzen sistem önerisi

CanMoran

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Cbs Operatörü
Arkadaşlar merhaba. Elimde MSI B350M Gaming Pro model anakart ve MSI RX470 Gaming X 4 GB ekran kartı var. Oyun yayıncılığı ve video montaj işleri için bir bilgisayar toplamak amacıyla bu parçaları aldım fakat param kalmadığı için belli bir süredir bekliyordum. Beklemekten sıkıldım ve şu an kredi çekip kalan parçaları da almaya karar verdim. Rica etsem bana Ryzen 5 işlemci, elimdeki parçalara uygun 16GB RAM ve PSU tavsiyesinde bulunur musunuz? Ryzen 5 1400 alacaktım fakat 1500X ile arasında 100 lira fiyat farkı oldugunu görünce karar veremedim. 1500x ileriye dönük 100 lira vermeye değer mi ? RAM olarak da 2x8 alacağım fakat marka modele karar veremedim, sanırım ana kartım 2400 MHz'e kadar OC olmadan destekliyor. 2400 üstü OC ile oluyor hiç anlamıyorum ve bulaşmak istemiyorum OC işine. Güzel bir sistem tavsiyenizi bekliyorum.

Evet 920TL'ye 2 ay önce aldığım RX470'i şu anda 1400TL peşin verip almaya hazır müşterilerim var ama satmak istemiyorum. Satarsam daha iyisini alıp alamayacağımı bilmiyorum çünkü. Sat şunu al şu daha iyi derseniz o tavsiyelerinize de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı