Ryzen Threadripper 1950X ve GTX 1080 Ti sistem toplama

brales33

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Topladığım sistem bu. 1 ay sonra görevim bitiyor ve artık doğu görevinde olmayacağım, evimde mesai sonrası kafa dağıtmak istiyorum. Dışarıda gezmeyi pek seven birisi olmadığım için bilgisayara yöneliyorum. Teknolojiyi çok seviyorum fakat takip etme şansım olmadı 3 senedir. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Screenshot_20180202-150111.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Threadripper oyun için uygun bir işlemci değil.
i7 8700K ve GTX 1080 Ti ile daha iyi performans sağlayabilirsiniz. Hatta elde kalan paranız ile biraz daha zorlayarak SLI bile yapabilirsiniz.

i7 8700K'dan daha iyi oyun işlemcisi yok mu şu an?
Piyasadaki tekil çekirdek performansı en yüksek işlemcilerden biri. Daha iyi tekil çekirdek performansı sunan bir işlemci henüz yok.

Aceleniz yoksa baharı bekleyip 2. Nesil Ryzen'leri görmeniz. A320 anakart + Ryzen 1200 alarak minimum masrafla PC'yi toplayabilirsiniz. Ryzen 2'ler hoşunuza giderse anakart ve işlemciyi elden çıkarıp X470 ve 2800X alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı