Ekipmanlardan anlaşıldığı üzere oyun sistemi olacak fakat Threadripper işlemci seçmesinin mantığını anlamadım.
Ryzen 7 2700X ile sistem toplaması çok daha mantıklı olacaktır. Oyun performansı çok daha iyi olacaktır.
Arkadaşınız herhalde fiyatlarına bakmadan en yüksek değerleri seçmiş . Çünkü o işlemci ekran kartından pahalı (5500 TL). İlla en yükseklerini alacam diyorsa toplarız yine de. Bana troll gibi geldi
Ekipmanlardan anlaşıldığı üzere oyun sistemi olacak fakat Threadripper işlemci seçmesinin mantığını anlamadım.
Ryzen 7 2700X ile sistem toplaması çok daha mantıklı olacaktır. Oyun performansı çok daha iyi olacaktır.
Buna katılmakla beraber hiç böyle yüksek seviye bir sisteme Lite 5 RGB olmuş mu. Corsair sevdiğim için demiyorum yanlış anlaşılmasın ben olsam kasayı 570X alır, RAMleri yeni Corsair Pro RGB yapar ve ekipmanları da Corsair dizerdim tümü tek program altında senkronize çalışırdı.
Unutmadan 1080 Ti sistemde 144 Hz FHD monitör garip olmuş 2K 144 Hz olmalı.
RAM'ler 16GB yapsa daha iyi olur gereksiz yere 32GB, Ryzen 7 2700X ve monitör en az 1440p olması lazım. Bütün yazdığınız ürünler 24000 - 25000TL arası.