Ryzen Threadripper 2950X Yayın performansı

Katılıyorum. Böyle bir sistemi toplayan kişinin illaki donanımsal ve aynı şekilde yazılımsal bilgisi de olur.

Arkadaşlar öncelikle bazı arkadaşların acımasız eleştirisi için üzüldüm. Şimdiye kadar tapatalk yüzünden cevaplayamadım yazılanlara.
Ben bu sistemi işim için kullanıyorum. Inşaat ile uğraşıyorum ve render için işimi hızlandıran bir sistem bu sebeple kullanıyorum. Arkadaşlar benim şahsımı bilmeden yorumda bulunuyor olabilir ancak amacım ne hava atmak ne de sizleri kandırmak. Ben şunu merak ettiğim için bu soruyu sordum
Yayıncıların çoğunda 2 sistem ile yayin yapıyorlar. Sebebini fpsde düşüş olduğunu söylüyorlar, benim elimde böyle bir sistem varken, hem iş ,hem oyun ,hem yayin hepsini yapabilir miyim? Yoksa tabiki yayin acabilecegimi bende biliyorum ancak karşılaşabileceğim bir sorun olabilir mi diye merak ediyorum.

O tek ekran kartı ve sizinkine göre düşük işlemcisi olanlar için geçerli.
Siz isterseniz bir ekran kartından oynayıp diğerinden yayın verebilirsiniz.
Cevabın için teşekkürler ben şuana kadar sadece iş ve oyun amaçlı kullandım o sebepten aklıma gelmeyen şeyler olabilir diye foruma yazmak istedim.
Tek kötü olan şey internet sadece 5mbps upload veriyor ve ofisimin konumu itibarı ile alternatifim sadece superbox önerir misiniz

@OtoburPirana hayır. FPS düşüleri olur, şunu şunu yapmanız gerekir, internet hızınızın -upload- şöyle olması gerekir v.s yardımcı olmalıyız.

Kusura bakmayın ama pek ciddi bir soru gibi gelmedi.
Özellikle en sonda yazılan "İnternetim maalesef 100mbit" cümlesinde konunun pek de ciddi anlamda açılmadığı kanaatine vardım.
Siz yardımcı olmak istiyorsanız buyurun. Ben konu sahibinin samimiyetine inanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…