Ryzen Threadripper 2950X Yayın performansı

@OtoburPirana internet 100Mbps ama upload ne kadar, onu bilmiyoruz. Bu yüzden soruyorum zaten upload hızını.

Demek istediğim o değil. Upload 4 ile 5 arası o bir sorun değil burada.
100mbit indirme hızına "maalesef" takısı takıldığında 4mbit İnternet kullanmak zorunda olan insan ile dalga geçilmiş olur.

Kusura bakmayın ama pek ciddi bir soru gibi gelmedi.
Özellikle en sonda yazılan "İnternetim maalesef 100mbit" cümlesinde konunun pek de ciddi anlamda açılmadığı kanaatine vardım.
Siz yardımcı olmak istiyorsanız buyurun. Ben konu sahibinin samimiyetine inanamadım.
Arkadaşım turkiyede 100mbit upload yapan sağlayıcı var mı? Inan ben bilmiyorum
Ben onu vdsl in en yüksek olan paketini belirtmek için söyledim 100mbps download olan paketleri belirtmek için.

İnsan; bu kadar para döktükten sonra önce bir dener.Ondan sonra problem varsa soru sorar, konu açar. Tam bir sazan avı ve insanlara aşağılık kompleksi yaşatma sorusu.

Arkadaşım turkiyede 100mbit upload yapan sağlayıcı var mı? Inan ben bilmiyorum
Ben onu vdsl in en yüksek olan paketini belirtmek için söyledim 100mbps download olan paketleri belirtmek için.

Kullanıcıların İnternet tarifesini belirtirken indirme hızlarını söyler. 100mbit indirme hızınız olduğunu anlayabiliyorum.
Tekrarlıyorum siz tarifenizi söylerken indirme hızınızın başına "maalesef" takısı taktığınızda o hızı beğenmemiş olursunuz. 4mbit bağlantı kullanmak zorunda olan insanlar var. Hal böyle olunca bence kullandığınız tabirler hoş değil.

YouTube a OBS ayarları diye aratın ayarların tarifi çıkar karşınıza. Speedtest yapın upload değerinizin 500kpbs aşağısını yayın kalitesi olarak seçin. Madem bilgi almakta samimi iseniz. Bu söylediklerimi yapın sonra twitch kanalınızın linkini bize atın lütfen, biz de izleyelim.

Arkadaşlar kusura bakmayın kimseyi kırmak incitmek dalga geçmek değil amacım.
Ama şunu da anladım ki forum ortamlarında ne yazıkki hiçbir soru sorulmuyor. Cevap vermek isteyenlerin cevaplarını beklerim istemeyen de yazmasin
Arkadaşlar bu konunun buralara geleceğini hiç düşünmemiştim. Amacım tekrar söylüyorum dalga geçmek filan değil.
Gerçekten yayın konusunda bilmediklerimi öğrenebilmek için açmıştım bu konuyu.
Fotoları da ekliyorum ki sallıyor, dalga geçiyor, filan denmesin diye. Gerçekten böyle bir sistemim var ve bilmediğim püf noktası veya tavsiye vercek birileri olursa diye açtım bu konuyu

Dosya Ekleri

• IMG-20191004-WA0048.jpg
    IMG-20191004-WA0048.jpg
    230,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20191009-WA0006.jpg
    IMG-20191009-WA0006.jpg
    191,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20191009-WA0005.jpg
    IMG-20191009-WA0005.jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı