Şaka gibi ya kimlerle uğraşıyoruz. Birader Ryzen İntel rakiplerinden daha ucuz daha pahalı değil ki. Sen hangi işlemcileri kastediyorsun. Fiyat olarak 1700 ile 7700K benzer, diğer iki model daha ucuz.
R7 1700 modelinin rakibi i7 7700k değil mi ? 7700 K daha pahalı. Yoksa gözlerim harbi gitti mi. Gözlük takıyor olabilirim fakat sayıları doğru okuyorumdur sanırım
İntel ile fiyatları yakın ancak benim anlatmaya çalıştığım yakın fiyatlar ama ghz bakımından intel daha iyi bu durumda performansına göre ryzen pahalı oluyor.
@Dark Soul Pro Gamers Senin de büyük ihtimal haberin yoktu, çünkü bu kadar savunma anlayışı içine girmezdin. Eminim sende ekran kartı olarak GTX 1060 olsaydı RX 480 yerine sen Nvidia'yı yere göğe sığdıramazsın.
@Mefadu Reyiz işlemci gücünü işlemci hızı mı belirliyor?
Ben herbir PC parçamı almadan önce her birini en az 1 ay incelerim. En son aldığım RX 480 ekran kartını 1-2 ay benchmarklarını inceledim. Rakipleri ile karşılaştırdım. İyice cahil ettin bizi.
Kardeş siz haklısınız biz bir şey bilmiyoruz. Intel çok daha iyi boş verin AMD'yi. Yeter ya ne anlamaz adamlarsınız! Daha neyle neyin rakip olduğunu bilmiyorsunuz gelmiş burada ben biliyorum havalarında laflar söylüyorsunuz.
İntel ile fiyatları yakın ancak benim anlatmaya çalıştığım yakın fiyatlar ama ghz bakımından intel daha iyi bu durumda performansına göre ryzen pahalı oluyor.