Ryzen vs İntel

İntel ile fiyatları yakın ancak benim anlatmaya çalıştığım yakın fiyatlar ama ghz bakımından intel daha iyi bu durumda performansına göre ryzen pahalı oluyor.

@Dark Soul Pro Gamers Senin de büyük ihtimal haberin yoktu, çünkü bu kadar savunma anlayışı içine girmezdin. Eminim sende ekran kartı olarak GTX 1060 olsaydı RX 480 yerine sen Nvidia'yı yere göğe sığdıramazsın.

@Mefadu Reyiz işlemci gücünü işlemci hızı mı belirliyor?

Ben herbir PC parçamı almadan önce her birini en az 1 ay incelerim. En son aldığım RX 480 ekran kartını 1-2 ay benchmarklarını inceledim. Rakipleri ile karşılaştırdım. İyice cahil ettin bizi.

Kardeş siz haklısınız biz bir şey bilmiyoruz. Intel çok daha iyi boş verin AMD'yi. Yeter ya ne anlamaz adamlarsınız! Daha neyle neyin rakip olduğunu bilmiyorsunuz gelmiş burada ben biliyorum havalarında laflar söylüyorsunuz.

İntel ile fiyatları yakın ancak benim anlatmaya çalıştığım yakın fiyatlar ama ghz bakımından intel daha iyi bu durumda performansına göre ryzen pahalı oluyor.

AMD nin FX serisinin Ghz hızları 4.1 e kadar ulaşıyordu. O zaman i7 7700 den daha iyi. Çünkü Ghz hızı yüksek ondan çok daha iyi (!) şaka mısın :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı