Ryzen3 2200G Vega Grafik Ayarları

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
Ryzen3 2200G işlemciye sahibim. Vega grafik ile birlikte geldiği söyleniyor. Fakat daha önce kullandığım Intel'deki gibi bir grafik kartı ayar menüsü ibaresi göremiyorum. Yani olduğunu bilmesem bilgisayarda herhangi bir belirtisi yok Vega grafik kartının. Büyük ihtimalle konu hakkında bilgisizliğimden kaynaklanan bir durum olabilir ama yine de yarımcı olursanız sevinirim.

Bende mi bir problem var yoksa her şey normal mi? Bu grafik kartının bir ayar menüsü vs. var mı Intel HD Grafikler gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim AMD'nin sitesinden sürücüsünü indirmeniz gerek. Onun ardından Radeon Ayarları gelmesi lazım.
Radeon ayarları şu anda mevcut var. O arayüzden bir şey yapmam gerekiyor mu veya belirttiğin gibi driver indirmem vs.

Radeon settings indirdiysen başka bir şeye ihtiyahcın yok.
Ama ekran kartım da AMD. Rx570. Benim aklım hep Intel'e gidiyor. Onda sağ tık yapınca masaüstünde grafik seçenekleri çıkıyordu. Bunda Vega'a dair hiçbir şey yok. O sebeple aklım karışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı