Ryzen5 2600 işlemcisine Prime A320M-K anakart uyar mı?

mustafa kolsuz

Hectopat
Arkadaşlar yukarıdan gördüğünüz gibi sistemimi geliştirmek istiyorum. Halihazırda sistemim var. Sadece ekran kartı ve işlemciye gerek duyuyorum.

Ryzen5 2600
RX580 (bu kartın fiyatları belli lütfen bana bütçeni yükselt şu ekran kartını al demeyin bu aralıklarda ekran kartı varsa önerilerinizi bekliyorum üstüne Max 100 TL ekliyebilirim. )

Prime A320M-K elimde olan kart.
Bir de 600W bir güç kaynağım mevcut sanırım yeterli olacaktır diye dşünüyorum.

Bir de XFX ASUS MSI Zotac VS. markalar var farkları var mıdır XFX RX580 alınır mı ya da alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

A320M-K anakart idare eder sıkıntı olmaz.
XFX iyi bir arka ama ASUS MSI ZOTAC gibi kadar iyi değil
XFX RX580 fiyatı nedir ve rx580 lerin almayı planladığın fiyat nedir?
600w yeter fazla bile ve sertifikası var mı?(marka kalitesi de önemli)

A320M-K anakart idare eder sıkıntı olmaz.
XFX iyi bir arka ama ASUS MSI ZOTAC gibi kadar iyi değil
XFX RX580 fiyatı nedir ve rx580 lerin almayı planladığın fiyat nedir?
600w yeter fazla bile ve sertifikası var mı?(marka kalitesi de önemli)

sanırım biraz daha bekleyip zotac gtx 1660 super bi ekran kartı almalıyım hem ısı değeri hemde fps yönünden rust oynadığım için bilgisayara gerçekten fazla yük biniyor gtx 1660 super ile uyumlu olumu peki.
O PSU'yu çöpe atıp yeni bir PSU alın.
ne yalan söylüyüm benimde içime dert bu psu bunu almayı düşünüyorum fikrin nedir? Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 600W Aktif PFC 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com

sanırım biraz daha bekleyip zotac gtx 1660 super bi ekran kartı almalıyım hem ısı değeri hemde fps yönünden rust oynadığım için bilgisayara gerçekten fazla yük biniyor gtx 1660 super ile uyumlu olumu peki.
1500 tl var ise AMD rx590 alcaksan en iyi fps ve serinlik olarak sapphire rx590 S.E veriyor
ama tabi uyguna 1660S alırsan oda olur öbür türlü 2000 ler de vericeksen Tİ modellerden almak çok mantıklı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı