Sharkoon RGB Flow önceliğim sade duruşunu bayağı sevdim. Eğer böyle olumsuz yorumlarla karşılaşırsam Corsair Spec Delta bakıyorum. 550W PSU dahil modelleri de var onun.
Eğer ekran kartı olarak RX 5600 XT tercih ederseniz Corsair Spec-Delta'nın 650W'lık modelini öneririm. Zaten 550W'lık olan versiyon ile aralarında çok fazla bir fiyat farkı yok
Size çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz. Bide son olarak bu konunun sorusu mu emin değilim açıkçası bir şey sormak istiyorum. Hazır sistemlerde 5600xt baya uyguna bulunuyor bildiğim kadarıyla. Hazır sistem aldığımda yine garanti parça parça mı oluyor? Mesela kasa kapağı açınca garantinin bozulması gibi bir olay var mı ?Öncelikle Sapphire Pulse çok başarılı bir modeldir. MSI Gaming modeli tam anlamıyla adam kazıklama. Zaten o kartın TDP'si 120W ne kadar ısınanabilir ki? Kasa olarak Spec Delta seçip ekran kartını kesinlikle 5600XT seçmelisiniz. Isınma sorununu düşünmenize gerek yok Pulse çok başarılı bir model. Kasa olarak da Spec Delta seçersen ısınma namına hiçbir şey yaşamazsın.
Size çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz. Bir de son olarak bu konunun sorusu mu emin değilim açıkçası bir şey sormak istiyorum. Hazır sistemlerde 5600XT bayağı uyguna bulunuyor bildiğim kadarıyla. Hazır sistem aldığımda yine garanti parça parça mı oluyor? Mesela kasa kapağı açınca garantinin bozulması gibi bir olay var mı?
Her bileşenin garantisi oluyor. Ayrı ayrı yani.Hazır sistem aldığımda yine garanti parça parça mı oluyor? Mesela kasa kapağı açınca garantinin bozulması gibi bir olay var mı?
SSD yazmayı unutmuşum malesefBu arada elinizde SSD vs. var mı? Oluşturduğunuz sistemde göremedim de.
3200MHz ve üstünü X.M.P ile rahatça kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorun oluşturmaz.Bu anakartta 3200MHz yazıyor ve sistemde 3600MHz RAM var. 3600'de çalıştırabilir miyim bu anakartta? Birde bu anakartın diğer Asus B450M-K'ya göre avantajları nedir?
- 1 x RGB LED Header
- 1 x Addressable LED Header
- 1 x AMD Fan LED Header
- 1 x CPU Fan Connector (4-pin)
- 1 x CPU/Water Pump Fan Connector (4-pin) (Smart Fan Speed Control)
- 3 x Chassis/Water Pump Fan Connectors (4-pin) (Smart Fan Speed Control)
Sistem için bütçeniz nedir? Sistem ile ne yapılacak? Elinizde bulunan bir bileşen var mı? Ona göre daha farklı bir sistem önerebilirim.