Ryzen5 3600 ve 1660S

Bir önceki mesajımı düzenledim. Belki son kısmı görmemişsinizdir diye alıntılıyorum
6000-6700tl bütçe. Yaratacağı farka göre maksimum 6700 verip 1300 civarınada monitör almak istiyorum. O kadar yazdık bende bi bütçe yazmamışım benim eşekliğim kusura bakmayın

Sisteminiz için B450M K ideal açıkçası daha fazla masraf yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Tek ricam lütfen 1660S'e 2500TL verip kaziklanmayin.
6000-6700tl bütçe. Yaratacağı farka göre maksimum 6700 verip 1300 civarınada monitör almak istiyorum. O kadar yazdık bende bi bütçe yazmamışım benim eşekliğim kusura bakmayın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toplam 6.775 TL yapıyor. Yanlız şunu belirteyim M.2 SSD'nin indirimi 11 saat sonra bitiyor, aklınızda olsun.

Monitör olarak da aşağıdaki modellere bakabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim size. SSDden başlıyorum sipariş vermeye kasada acaba fan almama gerek var mı?

Kasada acaba fan almama gerek var mı?
Hocam kusura bakmayın, bende yeni görüyorum. QP bu kasayı 2 farklı modele ayırmış. P400A ve P400A RGB diye. RGB modelinde resimde görüldüğü gibi ön tarafta 3 tane RGB fan bulunuyor. P400A modelinde ise 2 tane siyah fan bulunuyor. Ben bu modeli ön tarafta 3 tane RGB fan olduğunu sanarak paylaşmıştım sizinle, kusura bakmayın.

Kasa oldukça kalitelidir, o konuda sıkıntı olmasın. Ancak ön tarafta fanların olmaması sizin için sorun olabilir belki, bilemiyorum.

Şuan İncehesap'ta Gaming geceleri var, daha doğrusu 22.00'da başlayacak. Orada satışa çıkacak olan XPG Invader kasasını almanız bence daha iyi olur. Hem fiyatı muhtemelen ciddi anlamda düşecektir (400 TL civarı olur diye düşünüyorum.) hem de artakalan para ile de ekstra 2 fan alabilirsiniz.

Tabii son tercih sizin. İsterseniz Phanteks P400A alıp 2 fanla veya ekstra 1 fan daha ekleyerek kullanabilirsiniz, isterseniz de XPG Invader alıp 2 fanla veya ekstra 2 fan daha ekleyerek kullanabilirsiniz. Her iki kasada oldukça iyi modellerdir.

Bahsettiğim XPG kasa:

Ekstra olarak fan alırsanız da bu fanları önerebilirim.

Ryzen5 3600 çok güçlü ve kullanışlı bir işlemci.
Darboğazın 'D'sini bile yaşamazsınız ekran kartınızı 2080'e kadar besleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…