Ryzen5 3600X ve RX 5700 XT tabanlı sistem toplama

Bütçe
12.000 TL Civarı

Niye? Ne güzel F/P ürün üretiyorlar.
@VELİT AKBALI Bu konuyu daha öncede açmıştınız niye tekrar açtınız?
bu konu ilk açtığım konu. mesaj gelmeyince birdaha açmıştım siz ondan bahsediyorsunuz sanırım. ayrıca saphire güvenilir bir marka diye biliyorum niye alınmasın ki? @Vorplody cevabın için teşekkürler.

Arkadaşlar sapphire rx5700xt nitro + önermeyecekseniz onun fiyatına yakın onun performansına yakın onun sıcaklık değerlerine bir kart önerin. kart kötüleyecekseniz ondan sonra bir de kart önerin çünkü siz kötüledikten sonra boşta kalıyorum, ne alacağımı bilemem.

MSI Gaming x alabilirsin rx 5700 XT de

2013 yılında hazırlanmış, DDR3 RAM’lerin, Z77 çipsetli anakartların, RADEON HD serisi ekran kartlarının bulunduğu listeyi mi atıyorsun cidden yazdığım onca şeye? Ben Fanboyluk yapmıyorum dostum. Ama gereksiz ‘hater’lık varsa da kullanıcı olarak yanlışları belirtmem lazım. Ürünü kullanmamış insanlar yorum yapıyor, bir kullanıcı olarak memnun olduğum ürünle alakalı doğruları söylüyorum sadece.
Pek çok seçenek yok açıkçası bu fiyat bandında ‘high end’ olarak. PowerColor Red Devil, Gigabyte Aorus gibi modeller Türkiye’de zaten yok. Rog Strix desen gereksiz pahalı ve sorunlu olanları var. Msi Gaming X de kaliteli bir modeldir sıcaklık ve frekans değerlerine Youtube üzerinden Nitro+ ile karşılaştırma videolarına da bakabilirsiniz (fan hızını da dikkate alarak). İkisi de sizi tatmin edecek modeller.

senin önerin sapphire mi

senin önerin sapphire mi
Ben Sapphire kullandığımdan öneririm ama MSI kullanmadığımdan MSI şöyledir böyledir diyemem. Sıcaklık değerleri gayet güzel ki senin için seçtiğimiz kasa da havadar bir kasa. MSI modelinin karşılaştırmalarını araştır, Reddit’te de bakabilirsin kararını sen ver. Nitro+ ile sorun yaşamadım yaşayanı da görmedim (sürücü ile alakalı değil de model ile alakalı). Genel olarak ben baktığımda yabancı kaynaklarda da öneriliyor fiyat olarak. Ben bir de görüntüsünü daha çok seviyorum Nitro+’ın.

az önce video izledim. arada toplam 59 oyun testi var sanırım ve oyunları 1080p 2k ve 4k olarak hepsini test etmiş. 59×3 test yapmış.
test sonuçlarında 1 fps var ya da yok 2 fps farkı sadece 2 defa gördüm. fps beni tatmin etti amaaa

yarın öbürgün oc yapmaya kalkışsam sapphire nitro+ da daha az sorun yaşarım diye düşünüyorum
bük ihtimal @Batuhant7 nin dediği gibi sapphire alıp rahatıma bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…