Ryzen7 7700x3D sisteme DDR 5 anakart önerisi

Wanderar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 7700 x3d
Gigabayt b650m ds3h rev.1
Gskill flare 2x16
Kingston 2tb ssd
Arctic liquid freezer 2
Corsair rm750
Zotac 4070ti trinity
Phantaks g360a
Meslek
Mimar
Merhaba, sistemim:

4070 Ti Trinity Zotac.
Ryzen7 7700x3D.
G.Skill RAM 32 GB.
2TB Kingston SSD.
Arctis 2 360 mm sıvı soğutucu
Gigabyte B650M DS3H rev1.

Anakartimdan memnun değilim.
Bu sisteme uygun bir anakart tavsiyesi verebilir misiniz? Bütçe olarak maksimum 10 bin ama 7-8 civarı olursa daha iyi olur teşekkürler.

MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Daha ucuz olarak da bunu yada alttakini öneririm.

X670e varken bunu tercih ederdim.

ASRock markasını bilmiyorum. Bir sorun yasar mıyım acaba?
Gigabyte'ın B650M anakartindaki sorun dahili ekran kartının kapanmamasi olmuştu.

ASRock markasını bilmiyorum. Bir sorun yasar mıyım acaba?
Gigabyte'ın B650M anakartindaki sorun dahili ekran kartının kapanmamasi olmuştu.

ASRock çok iyi bir markadır hocam AM5 de özellikle AMD AGESA güncellemelerini hep onlar önce yayınladırlar. PCI arayüzü de gen5 olması ilerisi için daha iyi özellikle.

ASRock çok iyi bir markadır hocam AM5 de özellikle AMD AGESA güncellemelerini hep onlar önce yayınladırlar. PCI arayüzü de gen5 olması ilerisi için daha iyi özellikle.

Peki bütçe sınırlaması olmasaydı önereceğiniz başka bir anakart var mıydı? Bu sisteme bu anakart olur dediğiniz.

Peki bütçe sınırlaması olmasaydı önereceğiniz başka bir anakart var mıydı? Bu sisteme bu anakart olur dediğiniz.

X670e soket alırdım zaten B650 kullanıyorsunuz. Sınırsız bütçede sistem fiyatına ROG Crosshair X670e Hero var 25 bin lira civarında ama uçmaya gerek yok X3D'ler overclock için değil zaten bu anakartlar aşırı overclock için çok iyiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı