Ryzen7 7840HS stres testinde 90 dereceye ulaşıyor

Aynı işlemciye sahip farklı markanın cihazı diyorum kaç mesajdır nasıl okuyorsun mesajları?

Aynı işlemciye sahip farklı markanın cihazı diyorum kaç mesajdır nasıl okuyorsun mesajları?
Tamam işte soruyorum, hangi cihazlar bunlar? Hangi koşullarda? Kaç derece fark yaratıyorlar da bu kadar lafını yapıyorsun? Ben yeni ve yüksek güçte olup yük altında 90 dereceleri görmeyen cihaz bilmiyorum.

Tamam işte soruyorum, hangi cihazlar bunlar? Hangi koşullarda? Kaç derece fark yaratıyorlar da bu kadar lafını yapıyorsun?

Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun. O kadar laptop var 7840HS yazıp bakabilirsin. Limit olmasına rağmen laptop ısınıyor ne kadar komik.

Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun. O kadar laptop var 7840HS yazıp bakabilirsin. Limit olmasına rağmen laptop ısınıyor ne kadar komik.
İddia sizin, ispat yükümlülüğü de sizin. Madem elinizde veri var ki paylaşın. Şu laptop şu konfigürasyonda şu yükte şu sıcaklıkta çalışıyor, şu victus şu konfigürasyonda şu yükse şu sıcaklıkta çalışıyor. deyin. Ona göre yorumlayalım, noktalandıralım. Yoksa uzun zamandan beri oyuncu laptoplarına tamamen karşıyım, taşınabilir bir cihazın 90 derecelere çıkması direkt marka model bağımsız çok saçma.

Cİhazda limit olmasına rağmen 90 dereceye çıkması absürt, HP markasından bahsediyoruz ya 13500H işlemciye 45W PL1 limit koyan bir firma.

Adam limit var 80 watt işlemciye 35 watt koyuyorlar HP markasında diyor sen anlamamış gibi davranıyorsun az araştır.

Cİhazda limit olmasına rağmen 90 dereceye çıkması absürt, HP markasından bahsediyoruz ya 13500H işlemciye 45W PL1 limit koyan bir firma.
Bunlarla zaman kaybetmeyin hocam boşverin.

Bunlarla zaman kaybetmeyin hocam boş verin.

Çok garip bir problem bu. HP markasının başka bir AMD işlemcili modeli 60W 70 derece çalışıyor, bu cihaz 90 derecelerde geziyor ama . İşlemci 90 dereceyi görebilir fakat limit varken görmesi iyi değil, performansı kötü etkiler.

Fan profili farklı olabilir mi mesela? Başka cihazında agresif bir politika vardır en düşük değişimde fanlar bağırıyordur, atıyorum HP de yumuşak bir politika güdüyordur fan bilgisayar yanarken ucu ucuna çalışır.

Dediğinde olabilir aslında, fakat limit varken bile bu kadar ısınması çok da iyi değil be hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…