S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Mayıs 2021 #11 cantürk66 dedi: Güçlü oyun olduğu için diorum RDR2 ya da. Adata 240GB SSD ( sıfır 2 sene garantili. Yenilenmiş versiyonudur. Eski sorunlu sürüm değildir) Böyle yazmış doğru mu yalnışmı bilmem. Genişletmek için tıkla... Pazarlama hilesi. Sorunludur SSD hocam.
cantürk66 dedi: Güçlü oyun olduğu için diorum RDR2 ya da. Adata 240GB SSD ( sıfır 2 sene garantili. Yenilenmiş versiyonudur. Eski sorunlu sürüm değildir) Böyle yazmış doğru mu yalnışmı bilmem. Genişletmek için tıkla... Pazarlama hilesi. Sorunludur SSD hocam.
bedirhannn Centipat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #12 cantürk66 dedi: Güçlü oyun olduğu için diorum RDR2 ya da. Genişletmek için tıkla... Ama iki sistemlede yeni çıkan oyunları oynatamazsın oynatsan bile düşük FPS alırsın senin dediğin oyunlar güçlü sistem gerektirir .
cantürk66 dedi: Güçlü oyun olduğu için diorum RDR2 ya da. Genişletmek için tıkla... Ama iki sistemlede yeni çıkan oyunları oynatamazsın oynatsan bile düşük FPS alırsın senin dediğin oyunlar güçlü sistem gerektirir .
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Mayıs 2021 #13 Hocam benim tavsiyem 0 sağlam bir APU sistem alın. İleride ekran kartı da takarsınız. Dediğiniz oyunları attığınız sistemler pek rahat oynatamaz.
Hocam benim tavsiyem 0 sağlam bir APU sistem alın. İleride ekran kartı da takarsınız. Dediğiniz oyunları attığınız sistemler pek rahat oynatamaz.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #14 SALOOWEN dedi: Pazarlama hilesi. Sorunludur SSD hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük ayardada olsa yeni oyunları oynatan bir PC almak istiyorum RX 570 sistemin işlemciyi deiştirip alsam R5 1600 ile.
SALOOWEN dedi: Pazarlama hilesi. Sorunludur SSD hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük ayardada olsa yeni oyunları oynatan bir PC almak istiyorum RX 570 sistemin işlemciyi deiştirip alsam R5 1600 ile.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Mayıs 2021 #15 cantürk66 dedi: Hocam düşük ayardada olsa yeni oyunları oynatan bir PC almak istiyorum RX 570 sistemin işlemciyi deiştirip alsam R5 1600 ile. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. İkinci elde ekran kartlarına güven olmuyor.
cantürk66 dedi: Hocam düşük ayardada olsa yeni oyunları oynatan bir PC almak istiyorum RX 570 sistemin işlemciyi deiştirip alsam R5 1600 ile. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. İkinci elde ekran kartlarına güven olmuyor.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #16 SALOOWEN dedi: Hocam benim tavsiyem 0 sağlam bir APU sistem alın. İleride ekran kartı da takarsınız. Dediğiniz oyunları attığınız sistemler pek rahat oynatamaz. Genişletmek için tıkla... İleride deişiklik yapamam çünkü 1 2 ayada telefon alacağım ona da para gitcek hiç almazlar.
SALOOWEN dedi: Hocam benim tavsiyem 0 sağlam bir APU sistem alın. İleride ekran kartı da takarsınız. Dediğiniz oyunları attığınız sistemler pek rahat oynatamaz. Genişletmek için tıkla... İleride deişiklik yapamam çünkü 1 2 ayada telefon alacağım ona da para gitcek hiç almazlar.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Mayıs 2021 #17 cantürk66 dedi: İleride deişiklik yapamam çünkü 1 2 ayada telefon alacağım ona da para gitcek hiç almazlar. Genişletmek için tıkla... 3200G lowda RDR2'yi 30-40 FPS oynatıyor hocam. İkinci elde güven mevzusu da var tabi.
cantürk66 dedi: İleride deişiklik yapamam çünkü 1 2 ayada telefon alacağım ona da para gitcek hiç almazlar. Genişletmek için tıkla... 3200G lowda RDR2'yi 30-40 FPS oynatıyor hocam. İkinci elde güven mevzusu da var tabi.