Pazarlama hilesi. Sorunludur SSD hocam.Güçlü oyun olduğu için diorum RDR2 ya da.
Adata 240GB SSD ( sıfır 2 sene garantili. Yenilenmiş versiyonudur. Eski sorunlu sürüm değildir)
Böyle yazmış doğru mu yalnışmı bilmem.
Pazarlama hilesi. Sorunludur SSD hocam.Güçlü oyun olduğu için diorum RDR2 ya da.
Adata 240GB SSD ( sıfır 2 sene garantili. Yenilenmiş versiyonudur. Eski sorunlu sürüm değildir)
Böyle yazmış doğru mu yalnışmı bilmem.
Ama iki sistemlede yeni çıkan oyunları oynatamazsın oynatsan bile düşük FPS alırsın senin dediğin oyunlar güçlü sistem gerektirir .Güçlü oyun olduğu için diorum RDR2 ya da.
Pazarlama hilesi. Sorunludur SSD hocam.
Bilemiyorum. İkinci elde ekran kartlarına güven olmuyor.Hocam düşük ayardada olsa yeni oyunları oynatan bir PC almak istiyorum RX 570 sistemin işlemciyi deiştirip alsam R5 1600 ile.
Hocam benim tavsiyem 0 sağlam bir APU sistem alın. İleride ekran kartı da takarsınız. Dediğiniz oyunları attığınız sistemler pek rahat oynatamaz.
3200G lowda RDR2'yi 30-40 FPS oynatıyor hocam. İkinci elde güven mevzusu da var tabi.İleride deişiklik yapamam çünkü 1 2 ayada telefon alacağım ona da para gitcek hiç almazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.