S-400'lerin işimize fazlasıyla yarayacak olması

Etzell

Picopat
Amerikan kontrolünde F-35 yerine S-400 alınarak terör örgütlerine verilen desteğe rest çekilip ekonominin mahvedilmesine değdi mi diye düşünürken. NATO tarafından kuşatılmamız, Yunanistan'ın (Dedeağaç vb.) üslere güvenerek bizi savaşa kışkırtması gibi krizler baz alındığında cidden devletin içinde ileri görüşlü subayların hala var olduğunu anlayabiliyoruz. EGE hattına yani adalar deninize 3 versiyon ve farklı lançer tüplerinin entegre olduğu uzun menzilli mobil radarlara sahip olan bu sistemin bölgede tek hava savunma kaynağımız olması çok büyük ters köşe yaptırdı.

Stant alone radar bir işe yaramaz diyen tarrrakçi youtuber savunma sanayi uzmanlarını dinlemeyin, S-400 radarları belirlenen tepelere yerleştirildiğinde F-16'ları keklik gibi avlar. Şam'a fırlatılan seyir füzelerinin beklenenden fazlasını vurmuş bu sistemin radar kesiti yüksek F-16 jetlerini nasıl vurabileceğini tahmin edin. Tek tehdit, Yunanistan envanterindeki AGM-84H/K SLAM-ER seyir füzeleri. Basit görünen Atılgan/KMS ve Korkut hava savunma sistemlerimizin ne kadar önemli olduğu şimdi anlaşılıyor.

(Resimde çeşitli füze tüplerinin olduğunu görüyoruz, tamamen kuvvetin isteği doğrultusunda oluşturulan bir model)

Garip şeyler oluyor.
Hocam korkarım ama bir plan var bence, şu 2023 seçimleri gelir eşitsizliği, aç insanlar, İstanbul'da 1 milyondan ucuza ev çok az olması, Yunanistan'a kurulan ABD üsleri ve donanımları, İsveç ve Finlandiya Nato'ya alınmaması ve şuanlık ekonomik sıkıntı, bilemiyorum hocam amaçları bu ülkeye ele geçirmek, baktılar Türk halkı çok güçlü hem aç bırakıp hemde umutsuz bıraktıktan sonra tekrar denemelerinden korkarım, komplo teori kurar gibi konuşuyorum ancak gerçekler bu.

@353380 ben de sınanıyoruz diyorum ama kime ve ne zaman patlayacağız onu merak ediyorum.
Hiç normal şeyler olmuyor son yıllarda.
Yani bu ülkeyi bölmek için ellerinden ne geliyorsa yaptılar, ve halen yapmak için çalışıyorlar, şuan bence yıldırma politikası izliyorlar Türk halkına, bilmiyorum hocam ancak bu durumda güçlü olmamız lazım sadece bunu biliyorum.

İfadeler: T21
Ekonomik olarak çöktüğümüzü gören akbabalar (Yunanistan/Fransa, ABD) şuan üstümüzde uçuyor ve aç susuz çölde bitkin yürüyen bir kurt misali ilerliyoruz... Her saniye bizi izliyorlar ve saldırmak için düşmemizi bekliyorlar. Kuzey Irak ve Kuzey Suriye'de bölücü terör örgütü ve fetö terör örgütü ile mücadelede başarısız gördüğüm Hulusi Akar bana güven vermiyor. Bu savaş bizden çok şey götürecek gibi duruyor. Seçimi kaybederse mal varlığına el konulup tutuklanacağını bilen hükumet partisi kendisini kurtarmak için bu savaşa girecek gibi görünüyor. Çok zor bir teori ama Ayn el-Arab'a girecek diye beklerken Rodos'a SAT komandoları tarafından çıkarma yapıldığı ters köşesi ihtimali çok yüksek. Aklı başında bir kaç subay varmış ki zamanında bu S-400'leri akıl etmiş aldırmış zorda olsa para hükumetine inandırmış yoksa halimiz perişan olurdu diyebilirim. Kaç filo var bilemeyiz açıklanmaz... ben en az çeşitli 8-10 lançer olduğunu düşünüyorum.

Son 10 senedir yapılanlar göze batıyor, dâhâ öncesi de var ve hâlâ devam ediyor.
Sizleri bilemem ama ben sıkıld bu durumdan. Tarih tekerrür ediyor.
Ekonomi kötü, halk perişan, Suriye Kuzeyin'de terör, milyonlarca potansiyel terörist... daha söylenecek çok şey var.
Cumhurbaşkanımız güçlü bir figür olabilir ama neden bu tür kararlar alıyor anlamıyorum.

Evet milyonlarca mülteci alınıyor, bu da korkunç bir işsizlik demek, bilmiyorum hocam umarım bu durumlar düzelir.

İfadeler: T21
10 milyona yakın düzensiz göçmen, bastırılmış cahil halk, envanter eksikliği, ekonomik kriz, milli ruhun ölmesi, hava kuvvetlerinin tam kapasiteye ulaşamaması gibi etkenlere rağmen adaları alırız diye düşünüyorum. Önemli olan sonradan gelecek ambargo yağmuru ve açlıkla mücadeleyi nasıl aşacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…