S-Link'in G150 model powerbankini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Benim için uzun ömrülü ve büyük kapasiteli olması önemli. Hızlı şarja pek gerek yok. Sizlerin tavsiye ettiği bir model var mıdır?
S-Link'in G150 model powerbankini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Benim için uzun ömrülü ve büyük kapasiteli olması önemli. Hızlı şarja pek gerek yok. Sizlerin tavsiye ettiği bir model var mıdır?
Anker 325 20000 mAh - Powercore 20k Iı Taşınabilir Hızlı Powerbank en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yaz başında bunu aldım. F/p olarak çok makul. Test ettiğimde 16.900 MAH çıktı. Genelde de 20.000'lik ürünler bu civarlarda kapasiteye sahip oluyorlar. Hem kendisi hızlı şarj oluyor hem de hızlı şarj ediyor. Kapasite olarak da yeterli geliyor bana. 3 kere telefon şarj edebiliyorum rahatlıkla.
Yaz başında bunu aldım. F/P olarak çok makul. Test ettiğimde 16.900 mAh çıktı. Genelde de 20.000'lik ürünler bu civarlarda kapasiteye sahip oluyorlar. Hem kendisi hızlı şarj oluyor hem de hızlı şarj ediyor. Kapasite olarak da yeterli geliyor bana. 3 kere telefon şarj edebiliyorum rahatlıkla.
USB ölçme cihazıyla hocam. Şarjı tamamen sıfırlandıktan sonra usb ölçüm aletinin de sayacını sıfırlıyorsunuz ve dolana kadar kaç MAH'a kaçar şarj olduğunu gösteriyor.
Hocam Anker modelleri bütçemi biraz aşıyor, benim bu S-Link'in asıl beğendiğim özelliği direk prize takıp şarj edebiliyorsunuz, benim de şu anda hızlı şarj adaptörüm olmadığından bu powerbankleri şarj etmek uzun sürecektir muhtemelen. Aynı zamanda şarj aleti olarak da kullanılabiliyor sanırsam. Böylece hem powerbanki şarj ederken hem powerbank ile telefonumu şarj ederken hemde telefonumu prizden şarj ederken hızlı şarj etmiş olurum ekstra bir adaptör almama gerek kalmaz
Yaz başında bunu aldım. F/p olarak çok makul. Test ettiğimde 16.900 MAH çıktı. Genelde de 20.000'lik ürünler bu civarlarda kapasiteye sahip oluyorlar. Hem kendisi hızlı şarj oluyor hem de hızlı şarj ediyor. Kapasite olarak da yeterli geliyor bana. 3 kere telefon şarj edebiliyorum rahatlıkla.
Ama çok gereksiz yere fazladan şarj döngüsüne sokup pilin ömrünü azaltmış olursunuz. Powerbank maksadı zaten prizle şarj etme olanağınızın olmadığı zamanlarda mobil olarak telefonunuzu şarj edebilmeniz.
Ama çok gereksiz yere fazladan şarj döngüsüne sokup pilin ömrünü azaltmış olursunuz. Powerbank maksadı zaten prizle şarj etme olanağınızın olmadığı zamanlarda mobil olarak telefonunuzu şarj edebilmeniz.
Ömrü ne kadar oluyor genelde bu ürünlerin, şans işi diyorlar sizce de öyle mi? Yoksa markası ile mi alakalı ömrü? Ben bundan 3 sene önce Ttec'in 10 bin mAh powerbankini aldım 2 hafta olmadan bozuldu yine 3 sene önce 4000 mAh powerbank aldım Ttec'in yarı fiyatına ve aldığımdan beri neredeyse her gün kullanıyorum, 5 watt ile şarj etmesine rağmen hızlı şarj ediyor ve Redmi Note 10 Pro'nun bataryasını %0'dan %40'a şarj ediyor.
Bazı markalar sadece markasını basıyor Çin'de ürettirip. Bazıları da Ar-ge'si ve üretimi kendi bünyesinde veya daha kaliteli aracılarda yaptırıyor. Ayrıca içinde kullanılan devreler falan da farkediyor. Ben de bazen çok kalitesiz marka ve modellerde çok rahat ederken markalı ürünlerde çok daha hızlı ve erken sorunlar yaşayabiliyorum. Şans faktörü de var yani.