Ben aşağıdakinden çok memnunum. Daha ucuza filan varsa ona da bakabilirsiniz. Satıcıya ve yorumlara dikkat etmeniz için uyarayım.S-Link'in G150 model powerbankini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Benim için uzun ömrülü ve büyük kapasiteli olması önemli. Hızlı şarja pek gerek yok. Sizlerin tavsiye ettiği bir model var mıdır?
Yaz başında bunu aldım. F/P olarak çok makul. Test ettiğimde 16.900 mAh çıktı. Genelde de 20.000'lik ürünler bu civarlarda kapasiteye sahip oluyorlar. Hem kendisi hızlı şarj oluyor hem de hızlı şarj ediyor. Kapasite olarak da yeterli geliyor bana. 3 kere telefon şarj edebiliyorum rahatlıkla.
USB ölçme cihazıyla hocam. Şarjı tamamen sıfırlandıktan sonra usb ölçüm aletinin de sayacını sıfırlıyorsunuz ve dolana kadar kaç MAH'a kaçar şarj olduğunu gösteriyor.Nasıl test ettiniz hocam?
Mesajımı düzenleyemediğimden daha ucuzunun ve farklı bir Anker'in linkini de koyayım.
Daha ucuzu
Daha farklısı ama denemediğim(aslında diğerinin de mikro usb'lisini denedimdi![]()
Kullandığınız cihaz nedir hocam?
Yaz başında bunu aldım. F/p olarak çok makul. Test ettiğimde 16.900 MAH çıktı. Genelde de 20.000'lik ürünler bu civarlarda kapasiteye sahip oluyorlar. Hem kendisi hızlı şarj oluyor hem de hızlı şarj ediyor. Kapasite olarak da yeterli geliyor bana. 3 kere telefon şarj edebiliyorum rahatlıkla.
Ama çok gereksiz yere fazladan şarj döngüsüne sokup pilin ömrünü azaltmış olursunuz. Powerbank maksadı zaten prizle şarj etme olanağınızın olmadığı zamanlarda mobil olarak telefonunuzu şarj edebilmeniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.