Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 25 Eylül 2013 #11 Murat5038 dedi: Sercan'ın bana söylediği Ö.M'da şunu yazıyor, cezası olduğu için ben yazıyorum "TV'de ekran sığdır gibi yada başka bir şekilde ekrana sığdırın olmadığını. Ne yapacağımı yazar mısın ?" diye söyledi. Genişletmek için tıkla... Vardır, iyi baksın
Murat5038 dedi: Sercan'ın bana söylediği Ö.M'da şunu yazıyor, cezası olduğu için ben yazıyorum "TV'de ekran sığdır gibi yada başka bir şekilde ekrana sığdırın olmadığını. Ne yapacağımı yazar mısın ?" diye söyledi. Genişletmek için tıkla... Vardır, iyi baksın
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Eylül 2013 #12 Haluk Sekendiz dedi: Vardır, iyi baksın Genişletmek için tıkla... Ok yazdıklarınızı görüyor ancak cevap yazamıyor Daha demin mesaj attı overscan ile sorununu çözmüş.
Haluk Sekendiz dedi: Vardır, iyi baksın Genişletmek için tıkla... Ok yazdıklarınızı görüyor ancak cevap yazamıyor Daha demin mesaj attı overscan ile sorununu çözmüş.