S Modu nedir?

Tooflesss

Decapat
Daha fazla  
Laptoba Win11 Home Single Language kurmuştum (yanlış bilmiyorsam Home den tek farkı dil ayarlaması ki dil de benim için önemli değil). Bu kurulumdan sonra bilgisayarıma Microsoft Office 2019 programlarını yükleyecektim ancak kurulum yapamıyorum çünkü karşıma şöyle bir şey çıkıyor;

Ekran görüntüsü 2023-10-27 100617.png

S modunu araştırdığımda ise; " Windows 11 güvenlik ve performans için kolaylaştırılmış, tanıdık bir Windows deneyimi sağlayan bir Windows 11 sürümüdür. Güvenliği artırmak için yalnızca Microsoft Store'daki uygulamalara izin verir ve güvenli göz atma için Microsoft Edge'i gerektirir." diye bir sonuç aldım. Tamam iyi hoş da ben programı yükleyemiyorum? Ki hatta yanlış bilmiyorsam benim bilgisayarımda S Mod açık bile değil ki. Bu modu kapatabileceğim yerlere baktım ordan da bir şey çıkmadı. Galiba şuradan kapatılması gerekiyormuş ama bende öyle bir seçenek bile yok;

Ekran görüntüsü 2023-10-27 101206.png

"Etkinleştirme durumu"nun hemen altında "S Mode" ile alakalı bir şey olması gerekiyormuş ama yok. "Store'u aç" dendiğinde de sadece proya yükseltme var onun harici bir şey yok. Ek olarak bilgisayarda sanırım S modu olduğunda sistemde Edisyon adının yanında yazması gerekiyormuş, yani şurada;

Ekran görüntüsü 2023-10-27 101344.png

Ama o da yok. Yemin ediyorum kitlendim kaldım ben bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı