BlackDragonTR Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 121 2 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, ben sırf Premier Lig izlemek için S Sport almayı düşünüyorum. Acaba kullanıp S Sport'tan memnun olan var mı, almalı mıyım? Premier Lig kalitesini biliyorum ama S Sport'tan memnun musunuz onu soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2020
Arkadaşlar merhaba, ben sırf Premier Lig izlemek için S Sport almayı düşünüyorum. Acaba kullanıp S Sport'tan memnun olan var mı, almalı mıyım? Premier Lig kalitesini biliyorum ama S Sport'tan memnun musunuz onu soruyorum.
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Şubat 2020 #2 Bundesliga'da izlenebiliyor, bence alınır. Artı 0 Eksi
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.873 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 2 Şubat 2020 #3 Uzun zamandır TV+ ile birlikte kullanıyorum, gayet memnunum. Premier Lig zaten Dünya'nın en iyisi, S Sport da iyi bir kanal. Artı 0 Eksi
Uzun zamandır TV+ ile birlikte kullanıyorum, gayet memnunum. Premier Lig zaten Dünya'nın en iyisi, S Sport da iyi bir kanal.
KS KS BlackDragonTR Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 121 3 Şubat 2020 #4 Eryd dedi: Uzun zamandır TV+ ile birlikte kullanıyorum, gayet memnunum. Premier Lig zaten Dünya'nın en iyisi, S Sport da iyi bir kanal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim tavsiyen için. Artı 0 Eksi
Eryd dedi: Uzun zamandır TV+ ile birlikte kullanıyorum, gayet memnunum. Premier Lig zaten Dünya'nın en iyisi, S Sport da iyi bir kanal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim tavsiyen için.