Gerçekten bunlar da iyice sıktı. Süresiz erteleyin daha iyi. Sürekli ümit verip dalga geçiyorlar sanki.
Ben de. Özellikle geliştiricileri Ukrayna'dan oldukları için, yaşanan olaylardan ötürü geliştirme sürecinde aksaklıklar olmuştur. Erteleyip kaybedilen geliştirme süresini kapamak doğru bir karar.Şahsen sevindim. Son zamanlarda sırf oyunu ertelememek için bitmeden çıkarılan aşırı fazla oyun vardı. Stalker cidden sevdiğim bir seri olduğu için aynı şey başına gelsin istemem.
Hocam sorun ertelemeleri değil ki. Tamam, zor bir durumda oyun geliştiriliyor fakat neredeyse 2-2.5 senedir sürekli erteleniyor. Bu durum da insanları oyundan soğutuyor. ilk veya ikinci ertelemelerinde süresiz erteleme duyurusu yapsa ve şimdi bir duyuru ile 5 Eylül 2024 yılında çıkacağını söyleseler hiç kimse sesini çıkarıp tepki göstermez, gösteremez.Ben de. Özellikle geliştiricileri Ukrayna'dan oldukları için, yaşanan olaylardan ötürü geliştirme sürecinde aksaklıklar olmuştur. Erteleyip kaybedilen geliştirme süresini kapamak doğru bir karar.
Gerçekten bunlar da iyice sıktı. Süresiz erteleyin daha iyi. Sürekli ümit verip dalga geçiyorlar sanki.
Gerçekten bunlar da iyice sıktı. Süresiz erteleyin daha iyi. Sürekli ümit verip dalga geçiyorlar sanki.
Yapımcısı dolandırıcı değil fakat oyunu tamamlayamadıkları müddetçe ertelemeye devam ederler muhtemelen.Ön siparişle almıştım 345 TL'ye ve çok mutluydum çıkış tarihine yaklaştık diye.
Gerçekten çok sinirlendim the day before muhabbeti gibi olmasın bu oyun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.