S.T.A.L.K.E.R 2, 5 Eylül 2024 yılına ertelendi

Makaleler
1
Yer
Ankara
Gerçekten bunlar da iyice sıktı. Süresiz erteleyin daha iyi. Sürekli ümit verip dalga geçiyorlar sanki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen sevindim. Son zamanlarda sırf oyunu ertelememek için bitmeden çıkarılan aşırı fazla oyun vardı. Stalker cidden sevdiğim bir seri olduğu için aynı şey başına gelsin istemem.
Ben de. Özellikle geliştiricileri Ukrayna'dan oldukları için, yaşanan olaylardan ötürü geliştirme sürecinde aksaklıklar olmuştur. Erteleyip kaybedilen geliştirme süresini kapamak doğru bir karar.

Ben de. Özellikle geliştiricileri Ukrayna'dan oldukları için, yaşanan olaylardan ötürü geliştirme sürecinde aksaklıklar olmuştur. Erteleyip kaybedilen geliştirme süresini kapamak doğru bir karar.
Hocam sorun ertelemeleri değil ki. Tamam, zor bir durumda oyun geliştiriliyor fakat neredeyse 2-2.5 senedir sürekli erteleniyor. Bu durum da insanları oyundan soğutuyor. ilk veya ikinci ertelemelerinde süresiz erteleme duyurusu yapsa ve şimdi bir duyuru ile 5 Eylül 2024 yılında çıkacağını söyleseler hiç kimse sesini çıkarıp tepki göstermez, gösteremez.

Gerçekten bunlar da iyice sıktı. Süresiz erteleyin daha iyi. Sürekli ümit verip dalga geçiyorlar sanki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam adamlar savaştan dolayı zor bir durumdaydı ertelenmesi normaldi bence. Bırakın ertelensin oyuncular tarafından çıkmadığı için çok linç edilen çıktığında da buglardan dolayı illallah ettiren çok oyun gördük. Şahsen buglu bir oyun oynamaktansa ertelenmiş bir oyun oynamayı tercih ederim.

Ön siparişle almıştım 345 TL'ye ve çok mutluydum çıkış tarihine yaklaştık diye.
Gerçekten çok sinirlendim the day before muhabbeti gibi olmasın bu oyun?

Ön siparişle almıştım 345 TL'ye ve çok mutluydum çıkış tarihine yaklaştık diye.
Gerçekten çok sinirlendim the day before muhabbeti gibi olmasın bu oyun?
Yapımcısı dolandırıcı değil fakat oyunu tamamlayamadıkları müddetçe ertelemeye devam ederler muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı