S.T.A.L.K.E.R 2, 5 Eylül 2024 yılına ertelendi

Ben de. Özellikle geliştiricileri Ukrayna'dan oldukları için, yaşanan olaylardan ötürü geliştirme sürecinde aksaklıklar olmuştur. Erteleyip kaybedilen geliştirme süresini kapamak doğru bir karar.

Ukrayna'da değiller 1 yıldır ya da daha fazla Polonya'da 4A Games ile aynı ofisteler.

Bu oyunu bilmeyenler için ilk seriler bug bombasıydı böyle patch beklerdik oynayabilmek takıldığın yeri geçebilmek için defalarca baştan başlatmıştı. Öyle pürüzsüz bir oyun beklemeyin. Ki üstüne bu savaş durumları vs derken. Çıkarsa iyidir yani. Benim bildiğim oyun Steam de ön sipariş satılıyor ancak daha önce Windows Store dada ön siparişteydi birisi almıştı hatta Xbox stalker ilk gün Game Pass'e gelecek fakat oyunu Windows Store'dan para iadesi yapmışlar ve kaldırmışlar.

Steam'den kalkmadı ama ne olur bilinmez açıkçası şu an zaten TL kuru olarak aldık dolar kuruna döndü. Eğer öyle bir durum olursa sıkıntı büyük zaten.

Eylül olması can sıkıcı neredeyse 1 yıl koymuş gibi.

300 TL’ye aldım zamanında. Kötü çıkış yapacağına biraz daha ertelenip düzgün çıkması benim için daha iyi olur. Erken oynayacağım diye tutturduğum yok.

Hiç sıkıntı yok, adamlar zaten derdin kederin içindeler. Bir de iyi bir şeye uğraşıyorlar demek ki. Bizi dolandıracak halleri yok. Her halükarda GTA VI'dan önce çıkaracaklar zaten. İyi yapsınlar CP77 gibi olmasın. CP77 sonradan çok iyi oldu ancak insanların ağzı torba değil ki büzesin. Adı artık bir sefer kötüye çıktı. Düzeltebilene aşk olsun.

Bende ful paketini almıştım iade etsem TL gelecek o paraya düz oyunu gelmez xd.
Redditde açıklamaları
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bende ful paketini almıştım iade etsem TL gelecek o paraya düz oyunu gelmez xd.
Reddit'de açıklamaları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam'den aldıysan iade edersen Steam üzülür senin ödediğin TL'yi dolara çevirir al kardeşim der. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı