S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl 345 TL

Blannk

Hectopat
Daha fazla  
Oyun indirimde değil fakat dolara geçince 60 dolardan satılacak. Bu fiyata bir daha bulamayacağımız için aşağıya bırakıyorum.

Hocam oyun daha çıkmadı. Çıkmayan bir oyunda indirim söz konusu olamaz. Bu fiyat Steam'e 2 yıl önce girilen bir fiyat ve hala daha güncellenmedi. Son şansımız olduğu için paylaşmak istedim.

Hocam oyun daha çıkmadı. Çıkmayan bir oyunda indirim söz konusu olamaz. Bu fiyat Steam'e 2 yıl önce girilen bir fiyat ve hala daha güncellenmedi. Son şansımız olduğu için paylaşmak istedim.

Bu oyun özelinde konuşmuyorum insanlar sanki 20 Kasım'da ölücekmiş gibi oyun alıyolar bu duruma sinir oldum.

Bu oyun özelinde konuşmuyorum insanlar sanki 20 Kasım'da ölücekmiş gibi oyun alıyolar bu duruma sinir oldum.

10 yıllık basit oyunlar bile 500-600 civarına çıkacak. Çok büyük bir kesim oyun almayı bırakacak. İnsanların ne yapmalarını bekliyorsunuz? Burada sinir olunacak ne var merak ediyorum.

Bu oyunun çıkacağı kesin mi ki? Çok fazla haber gelmişti iptal olacağına dair ama. Ayrıca Game Pass kütüphanesine gelecek bu oyun çıkış yaptığı gün.

Ben almadım, ama bu oyun uzun saatlik bir oyun diye hatırlıyorum oynayacak olan Game Pass'den oynamaz.

Gamepass'ten almak daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…