S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl alınır mı?

Burak kumkaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, malum 20 Kasım 2023 sonrası oyunlara dikkate değer şekilde zamlar gelecek. Oyunu alacağım, fakat standart versiyonunu mu, Deluxe versiyonunu mu alsam kararsızım. Siz ne diyorsunuz? Standard versiyonu yabancı ülkelerde 60 dolar. Bizde ise sadece 345 TL (12 dolar). Türkiye'ye özgü 30 dolar dahi yapsalar 900 TL'den aşağı olmayacak oyun.
Aynı zamanda tavsiyedir. AAA oyun için.

Deluxe Edition için sadece ek yan görev, Dijital Sanat Tasarımı Kitabı, kaplamalar ve Steam müzik çalar için oyun müzikleri var.
Asıl olay Ultimate Edition'da. Oyunda yer alacak 2 tane hikâye genişletmesi ve bundan sonra oyuna çıkacak tüm ek içerikler verilecek. Tabii arada neredeyse iki katı fiyat farkı var. Ancak alacaksanız Ultimate almanız daha mantıklı. Bence Deluxe Edition'da fazladan 104₺ vermeye değer pek bir şey bulunmuyor.

Deluxe Edition için sadece ek yan görev, Dijital Sanat Tasarımı Kitabı, kaplamalar ve Steam için müzikleri var.
Asıl olay Ultimate Edition'da. Oyunda yer alacak 2 tane hikâye genişletmesi ve bundan sonra oyuna çıkacak tüm ek içerikler verilecek. Tabii arada neredeyse iki katı fiyat farkı var. Ancak alacaksanız Ultimate almanız daha mantıklı. Bence Deluxe Edition'da fazladan 104₺ vermeye değer pek bir şey bulunmuyor.
İşte o noktada bilemedim hocam. 600 TL vermek yerine 345 TL' ye alasım var. 600 TL vereceksem Baldur' s Gate 3 alırım diyorum biraz daha ekleyerek. İşin sonunda 15 Kasım sonrası ikisini de alacak gibiyim, kış geliyor :)

Bu oyunun ne zaman çıkacağı belli mi bu arada. Şubata kadar uzattığım Game Pass'im var oradan oynamayı düşünüyorum ama ne zaman çıkacak onu bilmiyorum.

Bu oyunun ne zaman çıkacağı belli mi bu arada. Şubata kadar uzattığım Game Pass'im var oradan oynamayı düşünüyorum ama ne zaman çıkacak onu bilmiyorum.
Ertelemeden sonra net bir tarih vermediler. 2024'ün 1. çeyreğinde çıkması bekleniyor ancak yine ertelenmesi olası.

Beklediğim tarih 2024 Eylül hocam. 1.çeyrekte çıkacağını sanmıyorum, Ağustos 2023' te stüdyolarında yangın çıkmıştı, veri gitti mi bilmiyoruz. Cyberpunk 2077'yi hatırlatıyor hikayesi, ertelene ertelene Allah bilir ne zaman çıkacağını tabi :D

Ertelemeden sonra net bir tarih vermediler. 2024'ün 1. çeyreğinde çıkması bekleniyor ancak yine ertelenmesi olası.

Beklediğim tarih 2024 Eylül hocam. 1.çeyrek de çıkacağını sanmıyorum, Ağustos 2023'te stüdyolarında yangın çıkmıştı, veri gitti mi bilmiyoruz. Cyberpunk 2077'yi hatırlatıyor hikayesi, ertelene ertelene Allah bilir ne zaman çıkacağını tabii :D

Ertelenmesini göz önüne alırsak acele etmeye gerek yok o zaman şimdilik teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı