S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl Gold sürümüne ulaştı

Makaleler
2
Daha fazla  
S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl Gold sürümüne ulaştı. Bugün yayınlanan Video'da artık oyunun tamamen bittiğini ve Gold sürümüne ulaşıldığı duyuruldu.
Bu yıl çok beklediğim bir oyundu, umarım güzel bir çıkış yapar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

345 TL alanlar şanslı ama Epic iade etti çoğunluğunu benim de çok merakla bekledeğim oyun game Pass oynayacagım alırsam.

60 dolarlık AAA oyun iddiası ile satışa çıkıyor olduğu halde PlayStation’da satışa sunulmuyor olması ve ilk günden Xbox Game Pass’te yer alacak oluyor olması ile kalite açısından şüpheli olan bir oyun.

Metro oyunlarının özellikle de Metro Exodus’un kalitesinde bir iş ortaya çıkacağını tahmin ediyor olmak ile birlikte Metro gibi AA oyunu olduğunu ve oynanış sırasında AA hissettireceğini düşünüyorum.

Resmi Türkçe dil desteği içeriyor olması iyi bir gelişme olmak ile birlikte bu tarz hareketleri sadece Doğu Avrupa ülkelerinden görüyor olmaktan memnun değilim.

Son düzenleme:
345 TL alanlar şanslı ama Epic iade etti çoğunluğunu benim de çok merakla bekledeğim oyun game Pass oynayacagım alırsam.

Geçen yıl ekim 2023 ön sipariş vermiştim 345TL'ye, beklediğim tek oyun iyi ki aldım kötü bile çıksa verdiğim paraya pek acımam, ancak bu oyun hakkında çok fazla şüphelerim var, umarım iyi çıkış yapar da bizi şaşırtır.

Oyunu 600TL'ye Ultimate Edition olarak geçen yıl almıştım. O zamandan beri sadece bu ay Stalker Shadow of Chernobyl oynayabildim. Muhtemelen ön sipariş vermeme rağmen 2025'i bulacak oynamam. En azından DLC'ler çıkmış olur.
Epic'te sadece iade edildi nedense.
Epic'in saçma politikaları yüzünden iade oldu.

Oyunu 600TL'ye Ultimate Edition olarak geçen yıl almıştım. O zamandan beri sadece bu ay Stalker Shadow of chernobyl oynayabildim. Muhtemelen ön sipariş vermeme rağmen 2025'i bulacak oynamam. En azından DLC'ler çıkmış olur.

Epic'in saçma politikaları yüzünden iade oldu.

Maalesef cidden saçma bir politika var Epic'te.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı