S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl RTX 3050 laptopta FPS düşüyor

Hafta içi güncelleme gelecekmiş. Gelecek olanları yazmışlar ama net olarak bu vram ile ilgili bir şey göremedim ancak bellek sorunları da güncelleme notlarında vardı. Umalım ki haftaya ki güncelleme de özellikle bu VRAM yani memory leak sorununu çözsünler.

Bu arada ben 3050 laptobumla nexustan indirdiğim bir mod sayesinde orta ayarlar da 60 70 fpsde oynuyorum. Ancak bu mod oyunu ue5 gibi göstermiyor yani gölgeler yok denecek kadar az ve çizim mesafeleri ile genel olarak dokular biraz daha fullhd gibi yapılmış. Normalde oyunun dokuları 4k. 1 saat kadar oynadım bir sorun yaşamadım. Modu tavsiye ederim.

Kanka ben modladığım halde olmadı modu atabilir misin? Modsuz halde 70 fps alıyordum mediumda bir kez save load yaptım artık bi 70 fps bi 9fps olmaya başladı oyun. Memory leak geçmedi diye mecbur gerforce now'dan oynuyorum içim kan ağlıyor.

Rezil gözüküyor ama oynanıyor. Flashlight kapalıyken renderlı değil gibi Ama bu en kötğ versiyonu, mid ve main olarak daha üst halleri var

Mevcut ayarlarla oynayarak 100-150 FPS + üzerini görüyorum ama akıcılık yer yer bozuluyor şuna çözüm şart.

Rezil gözüküyor ama oynanıyor. Flashlight kapalıyken renderlı değil gibi Ama bu en kötğ versiyonu, mid ve main olarak daha üst halleri var
Patates de oynayacağına bence hiç oynama
Ben mid de oynuyorum ve genel olarak dokular hala net oluyor ama özellikle ışıklandırmalar ve gölgeler oyundan baya baya kalkıyor. Gölgelerin hacmi azalıyor ve ışıklandırmalarda neredeyse olmuyor.
Bir süre boyle oynadım 3 saate kadar ama şuan güncelleme gelmesini bekliyorum. Güncelleme ile memory leak sorununu cozmezseler suanlik daha oynamayı düşünmüyorum.

RTX 4080, R7 5700X.

Güvenli bölgede 60 FPS'i görünce öpüpte başıma koyuyorum.

Benim arkadaşta aynı hocam galiba NVIDIA'dan kaynaklı bende 4060 laptop var oda takıla takıla güvenli bölgede FPS düşüşleri ama 14700k AMD 7900XTX var 4K da yüksek ayarlarda 120'ye kitledim güvenli bölgede dahil FPS ne 119 oluyor ne 121 yağ gibi sabit oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…