Benim karşılaştığım can sıkan sorunlar şunlar oldu:

-NPC'ler bazen gizlice yaklaşılmasına rağmen seni aniden görebiliyorlar. Bu normalde sorun yaratmaz ama Stalker'da çatışmalar çok anlık ve oldukça zorlu olduğundan 2 mermiye direk ölüyorsunuz.

-Ufak tefek olan düşmanlara ateş edildiğinde aim tam olarak düşmanın üstünde olmasına rağmen saçma bir şekilde mermi isabet etmiyor ve bu da merminin az olduğu durumlarda çok can sıkıcı oluyor.

-Son olarak da 20 dakika kadar önce oyundaki renkler ve sesler bir anda bozuldu. Renk körü olanlar için yapılan ayarlar olur ya hani ona benzer bir renge büründü oyun aniden ve sesler gitti. Artı olarak oyunun bir anda hangi sisteme sahip olursanız olun şanssızsanız 10FPS'lere düşme sorunu var.

-Bir şey daha var yazmayı unutmuşum. En berbat şey bu karşılaştığım. Hacı oyuna her girişte gölgelendiricileri derlemek neden bu kadar sürüyor anlamadım. Bazen 2 dakika sürüyor ama bazen de sürpriz yaparak 20 dakika boyunca gölgelendirici derliyor oyun.
Gölgelendirici olayını ben harddiskten dolayı öyle zannediyordum. SSD'ye kurabilen var mı? Orada da mı yavaş?

Son düzenleyen: Moderatör:
21 Aralık kış indirimine kadar torrentten indirip oynayabilirsin. İndirimde de 20 dolar falan olursa alınır. Ben öyle yapıyorum şu an.

Gölgelendirici olayını ben hard diskten dolayı öyle zannediyordum. SSD'ye kurabilen var mı? Orada da mı yavaş?

Ben SSD'de oynuyorum hocam orada da aynı.

Ben SSD'de oynuyorum hocam orada da aynı.
15-20 dakika sürüyor bende. Hayır o kadar yüklüyor oyunu açınca da aynı. Ağaçlar nesneler falan da sonradan geliyor. O kadar gölgelendiriciyi falan nereye yüklüyorsa😄

Selamünaleyküm herkese bu oyun güzel oyunlardan biridir illaki hata olur 1.si adamlar savaşda ofis değiştirdiler yer değiştiler ne sayarsanız normal çıkaranlar bile buglu yapıyorlar ve modcular var bu oyuna bir de eski zaman da oldugu gibi modlar yapar Complete mod vs gibi patch gelir bir şeyler olur yani!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı