S.T.A.L.K.E.R.. 2 oynarken ilk 20 dakika sonrası FPS düşüyor?

İşletim sistemi
Windows 11

AybarsYakup

Femtopat
Daha fazla  
RAM
ddr4 8*2 so-dımm ram
Ekran kartı
rtx3060 140w mobil
İşlemci
İ7 12700h
AN515-58 3060 140W GPU, i7 12700H işlemci ve 16 GB RAM donanımına sahip bilgisayarda Stalker 2'ye giriyorum. 20 dakika kadar CPU %60-80 arası kullanımda ve FPS 80-100 arasında geziniyor ama öldükten sonra veya kendiliğinden CPU kullanımı %20 civarına düşüyor ve oyunu kapatıp açıncaya kadar düzelmiyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

Save alıp oyunu yükleyin düzeliyor. Oyun şu an sorunlu herkeste var bu sorun yakında patch çıkar.

Vallaha inan onu da denedim, çıldırdım sinirlendim oyunu kaldırıp yeniden indirdim, mod paketlerini denedim bana mısın demedi. Ama Allah'tan bilgisayarım hala bir şeyleri kaldırabiliyor. Onu görmüş oldum. :D

Oyun sorunlu, aynı problemi yaşayan çok kişi var. Nexus Mods üstünden bazı performans iyileştirici Mod'lar bulunuyor, deneyin isterseniz. Zararı olmaz.

Onları da denedim ama maalesef işe yaramadı. O zaman daha düzgün patch gelene kadar bekleyeceğim mecbur.

Vallaha inan onu da denedim, çıldırdım sinirlendim oyunu kaldırıp yeniden indirdim, mod paketlerini denedim bana mısın demedi. Ama Allah'tan bilgisayarım hala bir şeyleri kaldırabiliyor. Onu görmüş oldum. :D

Onları da denedim ama maalesef işe yaramadı. O zaman daha düzgün patch gelene kadar bekleyeceğim mecbur.
140W 3060 kötü değil hocam hala gideri var.

Öyle gözüküyor mecbur patch bekleyeceğiz, oyunda Memory Leak de var. Bir yerden sonra oyun 2-3 FPS'e çakılıp oralarda kalıyor restart yiyene kadar. 20-30'lu saatleri aştıysanız daha sık yaşanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı