Oyunu Steam'den aldım ve yükledim Türkçe yama kurdum ama açılmıyor. Silip yükledim. Yamayı kaldırdım ama nafile. Oyunu başlatınca siyah ekran geliyor kapanıyor. Process Monitor raporunuda bırakıyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
DualSenseX programını kapatıp ve kol takılıysa çıkartıp denediniz ve olmadı mı?
Şuradaki logs dosyasını paylaşın bir de. C:\Users\Public\Documents\stalker-shoc\logs
Yama ile ilgili olabilir, tekrar baktım yama buranın Config dosyasının içerisine kuruluyor olabilir.
D:\Steam\steamapps\common\STALKER Shadow of Chernobyl\gamedata
Buradaki "Config" dosyasını silin(yedek için masaüstüne al dosyayı) Ve dosyaları doğrulayıp oyuna girin. Belki yamayı yanlış silmiş olabilirsiniz.
Rapordan anladığım kadarıyla sisteme bağlı DualSense oyun kolu var. Sistemle bağlantısını kesip deneyin. Olmazsa DualSenseX yazılımını da kaldırın. Sorununuzun sebebi muhtemelen bu.
Rapordan anladığım kadarıyla sisteme bağlı DualSense oyun kolu var. Sistemle bağlantısını kesip deneyin. Olmazsa dualsensex yazılımını da kaldırın. Sorununuzun sebebi muhtemelen bu.
DualSenseX programını kapatıp ve kol takılıysa çıkartıp denediniz ve olmadı mı?
Şuradaki logs dosyasını paylaşın bir de. C:\Users\Public\Documents\stalker-shoc\logs
Yama ile ilgili olabilir, tekrar baktım yama buranın Config dosyasının içerisine kuruluyor olabilir.
Buradaki "Config" dosyasını silin(yedek için masaüstüne al dosyayı) Ve dosyaları doğrulayıp oyuna girin. Belki yamayı yanlış silmiş olabilirsiniz.
Dualsensex programını kapatıp ve kol takılıysa çıkartıp denediniz ve olmadı mı?
Buradaki "Config" dosyasını silin(yedek için masaüstüne al dosyayı) ve dosyaları doğrulayıp oyuna girin. Belki yamayı yanlış silmiş olabilirsiniz.