Çözüldü S.T.A.L.K.E.R.. Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Kindwwqall

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
onboard
Anakart
Z270-HD
İşlemci
i7 7700K
Oyunu Steam'den aldım ve yükledim Türkçe yama kurdum ama açılmıyor. Silip yükledim. Yamayı kaldırdım ama nafile. Oyunu başlatınca siyah ekran geliyor kapanıyor. Process Monitor raporunuda bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
S
Sorunun gamepadle alakası olduğunu düşünmüyorum serinin diğer oyunları çalışıyor çünkü sadece yama kurduğum oyun çalışmıyor.

DualSenseX programını kapatıp ve kol takılıysa çıkartıp denediniz ve olmadı mı?

Şuradaki logs dosyasını paylaşın bir de.
C:\Users\Public\Documents\stalker-shoc\logs

Yama ile ilgili olabilir, tekrar baktım yama buranın Config dosyasının içerisine kuruluyor olabilir.

D:\Steam\steamapps\common\STALKER Shadow of Chernobyl\gamedata
Buradaki "Config" dosyasını silin(yedek için masaüstüne al dosyayı) Ve dosyaları doğrulayıp oyuna girin. Belki yamayı yanlış silmiş olabilirsiniz.
Steam kütüphanesi üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp tekrar dener misin?

Bunu denedim olmadı.

Rapordan anladığım kadarıyla sisteme bağlı DualSense oyun kolu var. Sistemle bağlantısını kesip deneyin. Olmazsa dualsensex yazılımını da kaldırın. Sorununuzun sebebi muhtemelen bu.

Sorunun gamepadle alakası olduğunu düşünmüyorum serinin diğer oyunları çalışıyor çünkü sadece yama kurduğum oyun çalışmıyor.

Sorunun gamepad ile alakası olduğunu düşünmüyorum, serinin diğer oyunları çalışıyor çünkü. Sadece yama kurduğum oyun çalışmıyor.

Raporda oyun kolu ile alakalı birden fazla girdi var. Başka da göze çarpan bir şey bulsam size söylerdim.

DualSenseX programını kapatıp ve kol takılıysa çıkartıp denediniz ve olmadı mı?

Yama ile ilgili olabilir, tekrar baktım yama buranın Config dosyasının içerisine kuruluyor olabilir.

Buradaki "Config" dosyasını silin(yedek için masaüstüne al dosyayı) Ve dosyaları doğrulayıp oyuna girin. Belki yamayı yanlış silmiş olabilirsiniz.

Çözüm
Dualsensex programını kapatıp ve kol takılıysa çıkartıp denediniz ve olmadı mı?

Buradaki "Config" dosyasını silin(yedek için masaüstüne al dosyayı) ve dosyaları doğrulayıp oyuna girin. Belki yamayı yanlış silmiş olabilirsiniz.

Dediğinizi yaptım ve sorun çözüldü yardımın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı