- Makaleler
- 2
Daha fazla
15 Mayıs'da duyurulmuş, PC, PS5 ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak. Shadow of Chornobyl, Clear Sky ve Call of Pripyat oyunlarının grafik olarak güncelleştirilmiş versiyonunu barındırıyor. Oyuncu kitlesi için PC platformunda daha önceden bu oyunlardan birine sahip olanlara bedava bir şekilde enchanced versiyonu verilecek. XBOX Series ve PS5 platformunda ise S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone paketine sahip olanlara bedava bir şekilde Enchanced Edition versiyonu verilecek. S.T.A.L.K.E.R. kitlesini memnun edecek bir davranış, olması gerekeni yapmışlar.
Bunları izledikten sonra ışıklandırmaya ağırlık verilmiş, ana oyunlarla arasında çok fark göremedim bunun dışında. Fiyatını abartmazlar herhalde.
Ek olarak ana oyunlarda optimizasyon kötüydü ve bir sürü bug vardı. Özellikle 2.oyun olan Clear Sky baya kusurlu bir oyun. Buna el atmışlardır diye düşünüyorum.
Kaynak:
tr.ign.com
Bunları izledikten sonra ışıklandırmaya ağırlık verilmiş, ana oyunlarla arasında çok fark göremedim bunun dışında. Fiyatını abartmazlar herhalde.
Ek olarak ana oyunlarda optimizasyon kötüydü ve bir sürü bug vardı. Özellikle 2.oyun olan Clear Sky baya kusurlu bir oyun. Buna el atmışlardır diye düşünüyorum.
Kaynak:
STALKER hayranlarının beklediÄi paket sonunda geldi: Legends of the Zone Trilogy - Enhanced Edition duyuruldu
Bolca radyasyon. Bolca.
Son düzenleme: