S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy kırıldı!

Normal oyunla aynı sadece grafikleri biraz daha iyi keşke adam akıllı bir şey yapsalarmış.
Grafiklerde öyle iyileştirilmiş gibi değil bence, oynamadım ama yorumlar ve videolar öyle gösteriyor.
Steam'de ilk incelemeler çok kötü. Beceremediler herhalde.
Evet, yine çökme sorunları vs. var.
Daha son oyunu toparlayamadılar, Çöpreal 5'in enkazını kaldırmayı başaramadılar. Yeni yeni enkazlar sunuyorlar piyasaya.
En iyi yorum bu olabilir. Stalker 2 için uğraşsalar keşke. Bomboş iş yapmışlar, enkazı geçtim bari grafikleri az yenileseydiniz.
Darısı Gta 6'nın başına. :D
Kırılır elbet.

@MelihÖzer Stalker 2'yi kastediyorsunuz galiba. Düzeldi mi bilmiyorum, bu yıl oynamayı düşünüyorum. Oyunu oynayan kişilere söylediğimde bence daha bekle demişlerdi. Düzelmemiştir hala muhtemelen.

En komik yanı zaten bozuk olan oyunları daha da bozmuşlar galiba.

Son düzenleme:
Stalker 2'yi kastediyorsunuz galiba. Düzeldi mi bilmiyorum, bu yıl oynamayı düşünüyorum. Oyunu oynayan kişilere söylediğimde bence daha bekle demişlerdi. Düzelmemiştir hala muhtemelen.
Daha her oyunu açtığımızda şu dandik UE5'in nimeti olan ve hala uzun süren shader compilation çilesi sizi karşılayacak, stutter ve düşük FPS'den pek oynanacak gibi değil ben zor bela bitirip sildim. Yanarım ki yanarım Witcher 4'üde bu motorla yapıyorlar komple hapı yuttuk.

@MelihÖzer Stalker 2'yi kastediyorsunuz galiba. Düzeldi mi bilmiyorum, bu yıl oynamayı düşünüyorum. Oyunu oynayan kişilere söylediğimde bence daha bekle demişlerdi. Düzelmemiştir hala muhtemelen.

En komik yanı zaten bozuk olan oyunları daha da bozmuşlar galiba.
Daha kötü yaptılarsa ellerine sağlık zoru başardıkları için... Yapan firma da Ukrayna'lı olduğu için bir şey diyemiyorum. Adamlar çalışma arkadaşlarını savaşta kaybetmişler maalesef. Düşünsenize ertesi gün oyunu yapmaya ofise geliyorsunuz, Ali yok. Ali nerede? Falan derken biri çıkıp abi Ali'yi dün cephede kaybettik diyor... Çok zor ortam, çok zor şartlar, çok zor psikoloji. Umarım toparlayabilirler.

Unreal Engine 5 ile yeniden hayata geçirilmiş olan The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered'ın başarısının sonucu ile Ukraynalı geliştiriciler apar topar üç oyunu da yayınlamak için çaba gösterdiler diye düşünmüyor değilim. Hatalı ise ve hiçbir geliştirme yapılmadı ise neden oyunları duyurduktan hemen sonra yayınlama gereği duyuyorsun? Birkaç ay sonrasına tarih vermek zor olmamalı.

Son düzenleme:
Unreal Engine 5 ile yeniden hayata geçirilmiş olan The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered'ın başarısının sonucu ile Ukraynalı geliştiriciler apar topar bir oyun mu yaptılar diye düşünmüyor değilim. Hatalı ise ve hiçbir geliştirme yapılmadı ise neden oyunu duyurduktan hemen sonra yayınlama gereği duyuyorsun? En az birkaç ay sonrasına tarih vermek zor olmamalı.
Çok fazla hata var, motoru geçirip bırakmışlar. Orijinal oyunları hataları ile oynamayı kendisine yediriyor olan kesime bu oyunları da oynatırız düşüncesi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı