Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.819 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #11 Modların bir kaçında denedim Türkçe yama oyundan atmasına sebep oluyor iade yolu gözüktü yama için yine de teşekkürler
Modların bir kaçında denedim Türkçe yama oyundan atmasına sebep oluyor iade yolu gözüktü yama için yine de teşekkürler
darkozi Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #12 yükledim ama mod çalışmadı
kurbaga_prens Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #13 @Penetrator God hocam acaba oyunun dosyalarına erişmenin yolunu söyleyebilir misiniz? Stalker Complete moduna TR yama yapmak istiyorumda.
@Penetrator God hocam acaba oyunun dosyalarına erişmenin yolunu söyleyebilir misiniz? Stalker Complete moduna TR yama yapmak istiyorumda.
Antilop14 Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #14 kurbaga_prens dedi: @Penetrator God hocam acaba oyunun dosyalarına erişmenin yolunu söyleyebilir misiniz? Stalker Complete moduna TR yama yapmak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... ben de shadow of cherrnobyl complete moduna yapmak istiyorum yardımcı olcak var mı
kurbaga_prens dedi: @Penetrator God hocam acaba oyunun dosyalarına erişmenin yolunu söyleyebilir misiniz? Stalker Complete moduna TR yama yapmak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... ben de shadow of cherrnobyl complete moduna yapmak istiyorum yardımcı olcak var mı
kurbaga_prens Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #15 Antilop14 dedi: Ben de Shadow of cherrnobyl Complete moduna yapmak istiyorum yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince olurum ben.
Antilop14 dedi: Ben de Shadow of cherrnobyl Complete moduna yapmak istiyorum yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince olurum ben.
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 4 Salı 23:09 #16 Serinin Enhanced Edition versiyonlarıyla uyumlu hale getirecek bir babayiğit var mı? Önceki 3 oyunun da Enhanced versiyonları bulunuyor artık Steam'de.
Serinin Enhanced Edition versiyonlarıyla uyumlu hale getirecek bir babayiğit var mı? Önceki 3 oyunun da Enhanced versiyonları bulunuyor artık Steam'de.