Rokuesh Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 S.T.A.L.K.E.R.. Shadow of Chernobyl Türkçe yama nereden bulurum? Aslında 3 serininkide olursa daha iyi olur. Hiçbir yerde bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
S.T.A.L.K.E.R.. Shadow of Chernobyl Türkçe yama nereden bulurum? Aslında 3 serininkide olursa daha iyi olur. Hiçbir yerde bulamadım.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.731 Çözümler 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 Deneyebilir misiniz? İndirme linkindeki dosyada üç oyunun da yaması var. S.T.A.L.K.E.R. Serisi Türkçe Yamaları Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net
Deneyebilir misiniz? İndirme linkindeki dosyada üç oyunun da yaması var. S.T.A.L.K.E.R. Serisi Türkçe Yamaları Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net
Rokuesh Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Teyrn dedi: Deneyebilir misiniz? İndirme linkindeki dosyada üç oyunun da yaması var. S.T.A.L.K.E.R. Serisi Türkçe Yamaları Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Sen var ya sen adamın dibisin 3 saatin sonunda yaptım eyvallah kral.
Teyrn dedi: Deneyebilir misiniz? İndirme linkindeki dosyada üç oyunun da yaması var. S.T.A.L.K.E.R. Serisi Türkçe Yamaları Türkçe Yamaları İndirmek İçin Tıkla Virüs Total Sonucu www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Sen var ya sen adamın dibisin 3 saatin sonunda yaptım eyvallah kral.
Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 587 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 Rokuesh dedi: Sen var ya sen adamın dibisin 3 saatin sonunda yaptım eyvallah kral. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama yama çalışıyor mu bende deneyeceğim.
Rokuesh dedi: Sen var ya sen adamın dibisin 3 saatin sonunda yaptım eyvallah kral. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama yama çalışıyor mu bende deneyeceğim.