Elektronik S Wallet ile 4 adet SmartTag2 1.350 TL!

Tanesi 900₺'ye satılıyordu, bu fiyata muhteşem. Almayı düşünebilirim.

S-wallet nedir?

Tanesi 900₺'ye satılıyordu, bu fiyata muhteşem. Almayı düşünebilirim.

S-wallet nedir?
Samsungun cüzdanı. Gördüğüm kadarıyla İşBank altyapısını kullanıyor ve saat ile de ödeme yapmaya yarıyor.

@fsyn hocam Avantajix indiriminden nasıl faydalanıyoruz?

Son düzenleme:
@cumali_032 hocam bir arkadaş Avantajix ile ekstra %40 daha indirim oluyor demiş. Ben şimdi ona bakıyordum eğer oluyorsa daha da ucuza gelir.

Samsungun cüzdanı. Gördüğüm kadarıyla İşBank altyapısını kullanıyor ve saat ile de ödeme yapmaya yarıyor.

@fsyn hocam Avantajix indiriminden nasıl faydalanıyoruz?
Avantajix sitesine girin. Üye değilseniz üye olun. Sonrasında sitede Samsung diye arayın. Oradan yönlendirilen linkten ürünü sepete atıp satın alın. 1 gün sonra panelde görünüyor. 3-4 ay sürebilir yatması ama garanti gözüyle bakmayın. Ama yıllardır kullanırım Avantajix i daha mağdur etmedi.

Bende şimdi konu açmıştım. Tamam öyleyse bir kordon daha alayım. Yönlendirince hesabın açık olmasına falan gerek var mı? Önceden bir ayar falan yapmaya da gerek yok değil mi?

Not: Bu işi bilgisayarda yapın ve Samsung sepetiniz boş olsun başta. Samsung a giriş yapmış olabilirsiniz öncesinde ama sepet boş olursa daha iyi olur. Sonrasında da sitede arama yaparak ürüne ulaşın. Buradaki linkten değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231216_220003_Samsung Internet.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 52
Şu an bilgisayarım yanımda değil sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…