Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
Aslında bir süredir var ama stok sayıları az. Şansınıza artık.Ne zamana kadar geçerli? Kış boyunca devam ederse almayı düşünüyorum.
Aslında bir süredir var ama stok sayıları az. Şansınıza artık.Ne zamana kadar geçerli? Kış boyunca devam ederse almayı düşünüyorum.
Samsungun cüzdanı. Gördüğüm kadarıyla İşBank altyapısını kullanıyor ve saat ile de ödeme yapmaya yarıyor.Tanesi 900₺'ye satılıyordu, bu fiyata muhteşem. Almayı düşünebilirim.
S-wallet nedir?
Avantajix sitesine girin. Üye değilseniz üye olun. Sonrasında sitede Samsung diye arayın. Oradan yönlendirilen linkten ürünü sepete atıp satın alın. 1 gün sonra panelde görünüyor. 3-4 ay sürebilir yatması ama garanti gözüyle bakmayın. Ama yıllardır kullanırım Avantajix i daha mağdur etmedi.Samsungun cüzdanı. Gördüğüm kadarıyla İşBank altyapısını kullanıyor ve saat ile de ödeme yapmaya yarıyor.
@fsyn hocam Avantajix indiriminden nasıl faydalanıyoruz?
Bende şimdi konu açmıştım. Tamam öyleyse bir kordon daha alayım.Avantajix sitesine girin. Üye değilseniz üye olun. Sonrasında sitede Samsung diye arayın. Oradan yönlendirilen linkten ürünü sepete atıp satın alın. 1 gün sonra panelde görünüyor. 3-4 ay sürebilir yatması ama garanti gözüyle bakmayın. Ama yıllardır kullanırım Avantajix i daha mağdur etmedi.
Şu an bilgisayarım yanımda değil sorun olur mu?Not: Bu işi bilgisayarda yapın ve Samsung sepetiniz boş olsun başta. Samsung a giriş yapmış olabilirsiniz öncesinde ama sepet boş olursa daha iyi olur. Sonrasında da sitede arama yaparak ürüne ulaşın. Buradaki linkten değil.
Telefondan hiç denemedim. Bilemiyorum onu. Bilgisayarda olduğu gibi affilite linki yönlendirmesi yapmayabilir. Riskli bence.Şu an bilgisayarım yanımda değil sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.